Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

«Φεύγει από Ολυμπιακό ο Μήτρογλου»

O Κώστας Μήτρογλου πρόκειται να τα βρει άμεσα με ιταλικό σύλλογο και να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, όπως ισχυρίζεται ρεπορτάζ ιταλικού Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης.
Το Calcionews24 επικαλούμενο δικές του πληροφορίες τονίζει σε κείμενό του πως ο Μήτρογλου είναι κοντά στο να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό. Επισημαίνει στο άρθρο του πως «ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πει αντίο στον διεθνή φορ, Κώστα Μήτρογλου. Ο πρώην παίκτης της Γκλάντμπαχ θα φοράει άλλη φανέλα την επόμενη σεζόν. Δεν θα συνεχίσει εκεί. Ο Ολυμπιακός δεν τα είχε βρει με την Μπολόνια στις διαπραγματεύσεις που έκαναν πριν αρκετό καιρό λόγω των χρημάτων που ζητούσε ο ελληνικός σύλλογος.
Στην συνέχεια υπήρξε ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες για την απόκτησή του. Με βάσει δικές μας πληροφορίες στον Μήτρογλου θα άρεσε πολύ το να βρει ομάδα στην Ιταλία, που είναι ο επόμενος προορισμός του και ενώ έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του. Έτσι χωρίς δισταγμό ιταλικές ομάδες θα κινηθούν για τον παίκτη μέσα σε αυτές τις ημέρες έτσι ώστε να πετύχουν μία καλή προσθήκη για την επίθεσή τους».
Είναι σαφές πάντως ότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό για τον παίκτη αλλά και καμία απόφαση για την παραχώρησή του. Παρόλα αυτά το παραπάνω δημοσιεύμα υποστηρίζει πως ο διεθνής στράικερ δεν θα είναι στο λιμάνι τη νέα χρονιά. Από την άλλη το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων για τον χαρισματικό επιθετικό των νταμπλούχων Ελλάδας καλά κρατεί.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: