Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ανανέωσε ο Σάμουελ!!

Νέο συμβόλαιο με την Ίντερ υπέγραψε ο Βάλτερ Σάμουελ. Ο Αργεντινός, μετά την αποχώρηση του Αντρέα Στραματσόνι είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στους «νερατζούρι».

Ανανέωσε ο Σάμουελ
Ανήκει στην Ίντερ από το 2005 και έχει αγωνιστεί σε 158 αγώνες πρωταθλήματος, σημειώνοντας 12 γκολ. Το παρατσούκλι του είναι «Ο Τοίχος», αφού είναι γνωστός για το δυναμικό παιχνίδι του. Την περασμένη χρονιά αντιμετώπισε προβλήματα, τόσο με τους τραυματισμούς του, όσο και με τον προπονητή του, Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τον χρησιμοποιούσε λιγότερο από τα προηγούμενα χρόνια. Με την απομάκρυνση, όμως, του νεαρού τεχνικού από τους «νερατζούρι», ο Βάλτερ Σάμουελ αναθάρρησε και εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μιλάνου.

Η επιθυμία του Σάμουελ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν υπέγραψε νέο, μονοετές συμβόλαιο με την Ίντερ, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του συλλόγου.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις αποδοχές του Αργεντινού δεν έγιναν γνωστές, αν και πληροφορίες που φτάνουν από το Μιλάνο κάνουν λόγο για μια μικρή μείωση συγκριτικά με αυτές του προηγούμενου συμβολαίου του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: