Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

«Εδώ υπάρχει μόνο η Εθνική»

Απόλυτα συγκεντρωμένοι στο κρίσιμο ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Λιθουανία στην προσπάθεια που κάνει να παίξει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας δηλώνουν Καρνέζης και Μήτρογλου στη SportDay.

«Εδώ υπάρχει μόνο η Εθνική»
Το δικό τους μήνυμα εν όψει του αυριανού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Λιθουανία στο δρόμο για τα γήπεδα της Βραζιλίας έστειλα από κοινού ο Ορέστης Καρνέζης και ο Κώστας Μήτρογλου, μιλώντας αποκλειστικά στη SportDay.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού αφήνουν στην άκρη όλα τα θέματα που αφορούν τους συλλόγους τους και δίνουν προτεραιότητα στο σημαντικό ματς της «γαλανόλευκης» στο Βίλινιους.

«Εδώ δεν υπάρχουν σύλλογοι ούτε ατομικά συμφέροντα. Εδώ υπάρχει μόνο η Εθνική, η οποία είναι υπόθεση όλων μας και ερχόμαστε εδώ για να δίνουμε πάντα το μάξιμουμ. Υπάρχει ενότητα, βασιζόμαστε σε αυτήν και προχωράμε», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος γκολκίπερ και στάθηκε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι:

«Έχω ξαναπεί ότι αυτή η ομάδα έχει ποιότητα και δεν είναι τυχαία η παρουσία της σε τόσα και τόσα μεγάλα ραντεβού τα τελευταία χρόνια. Εμείς παλεύουμε για να βοηθήσουμε ώστε η ομάδα να είναι παρούσα σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».

Από την πλευρά του, ο 24χρονος επιθετικός τόνισε: «Εδώ είμαστε για την Εθνική και παίζουμε όλοι για έναν και ένας για όλους. Με απόλυτη ενότητα. Ετσι είναι τα πράγματα στην Εθνική εδώ και χρόνια και συνεχίζουν να είναι έτσι.Το κλίμα σε αυτή την ομάδα ήταν ανέκαθεν οικογενειακό και εξακολουθεί να είναι τέτοιο εκατό τοις εκατό. Βρισκόμαστε εδώ για έναν κοινό σκοπό που είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ και γι' αυτόν τον στόχο θα παλέψουμε μέχρι το τέλος με όλες μας τις δυνάμεις».

Στη συνέχεια, ο «Μητρογκόλ» υπογράμμισε: «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τους Λιθουανούς. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς στα προκριματικά και αυτό το γνωρίζουμε καλά. Ειδικά από τη στιγμή που προερχόμαστε από ήττα, είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα δείξει το πρόσωπο που πρέπει για να τα καταφέρει. Είναι αλήθεια ότι πλέον δεν είναι στο χέρι μας η πρωτιά του ομίλου και ως εκ τούτου μόνο εύκολο δεν είναι το έργο μας για την κορυφή του ομίλου. Εξαρτιόμαστε και από τα αποτελέσματα της Βοσνίας, αλλά πρώτα απ' όλα κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: