Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Δεν κάνουν ούτε για τον Α.Ο. Μεσήμβριας!!

Κράξιμο για τον τρόπο διοίκησης του ΠΑΟΚ ρίχνει ο Γιώργος Μύρτσος, μέσω sportdog, γράφοντας για απονομή δικαιοσύνης στο θέμα Γκαρσία. Ποιος είναι κομπλεξικός, ποιος... καπελώθηκε και τι αναγνωρίζει στον Σαββίδη; Με την επιστροφή του Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, αποδόθηκε δικαιοσύνη σε μία αδικία που έγινε πριν από ένα μικρό χρονικό διάστημα. Όμως υπάρχουν πάρα πολλά θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Και δεν εννοώ τα πρόσωπα, αλλά τον τρόπο που διοικείται η ομάδα...
Γιατί τον έδιωξαν; Ο Θεός και η ψυχή τους...
Πριν από λίγους μήνες αποφάσισε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, με πρόεδρο τον Βρύζα, να σταματήσει τη συνεργασία με τον Πάμπλο Γκαρσία για τους δικούς της λόγους. Καλούς-κακούς λόγους, ο Θεός και η ψυχή τους. Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, ο ΠΑΟΚ έχει τρεις διοικήσεις: του Βρύζα, του Ζαγοράκη και των Ρώσων. Η διοίκηση του Θόδωρου, που τον γουστάρει περισσότερο ο Ιβάν, αποφάσισε να επαναφέρει τον Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα. Και εδώ είναι που γεννώνται διάφορα ερωτήματα.
Καπέλωμα, διοικητικές φάπες και... κόμπλεξ!
Ας δούμε κάποια από αυτά.

1ο: Μετά το καπέλωμα το αναρριχώμενο που τρώει ο Ζησάκος και τις διοικητικές φάπες, θα συνεχίσει να μένει πρόεδρος; Προσωπικά δεν θα έμενα με τίποτα. Είναι το απόλυτο ξεγύμνωμα, η απόλυτη ξεφτίλα για τον έμμισθο πρόεδρο του ΠΑΟΚ.
2: Ο Ζαγοράκης θα είναι σύμβουλος στο "Μακεδονία Παλλάς" και στα διεθνή θέματα του ΠΑΟΚ ή θα έχει ενεργό διοικητικό ρόλο όπως έδειξε με τον Γκαρσία;
3: Θα δώσω συγχαρητήρια στον Σαββίδη, γιατί οι μεγάλοι άντρες αναγνωρίζουν τα λάθη τους. Στο θέμα του Πάμπλο Γκαρσία έγινε ένα "έγκλημα" σε βάρος ενός τεράστιου ποδοσφαιριστή. Όσο κι αν θέλουν στη Θεσσαλονίκη κάποιοι κομπλεξικοί να τον υποβαθμίσουν. Έχει πολλά να δώσει ποδοσφαιρικά ο Γκαρσία, είναι τεράστια προσωπικότητα. Απόλυτη δικαίωση της αλήθειας και του δίκαιου. Γιατί πρέπει κάποια στιγμή να επικρατήσει το δίκαιο και να υπάρχει αξιοκρατία. Και να σταματήσουν οι κομπλεξικοί στιλ Δώνη, να βγάζουν απωθημένα σε τεράστια πρόσωπα.
Έτσι δεν διοικούν ούτε τον Α.Ο. Μεσήμβριας!
Όσον αφορά τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο δεν διοικείται ούτε ο Α.Ο. Μεσήμβριας. Ανεπίτρεπτο σε 1,5 μήνα να παίζει προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ και η ομάδα να μην έχει προπονητή, να μην έχει ρόστερ, να μην ξέρει κανείς ποιος μένει ή φεύγει κ.λπ. Αν είναι αλήθεια ότι περιμένουν το αποτέλεσμα της Εθνικής και αφορά την επιστροφή Σάντος, το θεωρώ τουλάχιστον αστείο, απαράδεκτο και πισωγύρισμα για την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Πήρε χωρίς να προσφέρει
Να επιστρέψει δηλαδή ο καρπουζάς από το Εστορίλ, που δεν πρόσφερε τίποτα και μόνο πήρε από τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής που χρησιμοποίησε τον ΠΑΟΚ για προσωπική άνοδο. Ο προπονητής που όταν οι ΠΑΟΚτσήδες πήγαιναν για πρωτάθλημα, εκείνος παραιτήθηκε. Ο προπονητής που είχε προσυμφωνήσει με την Εθνική, πριν ακόμα τελειώσει το πρωτάθλημα. Με αστεία δικαιολογία ότι είχε κουραστεί. Ένας προπονητής που προκειμένου να φανεί ότι είναι καλός, ξεφτίλισε τους παίκτες του και τους είπε σαρδέλες. Θα είναι τεράστιο λάθος και όσοι είναι θιασώτες του, καλό θα είναι να ζητήσουν μία θέση δίπλα του. Όπως έκανε ο Βρύζας, που ήταν βοηθός του Σάντος στην Εθνική ομάδα...
Αστεία πράγματα για αστείες ομάδες...
Και αναρωτιέμαι: πώς θα γυρίσει ο Σάντος στον ΠΑΟΚ και θα έχει προϊστάμενο τον βοηθό του στην Εθνική; Πόσο κύρος θα έχει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ; Αστεία πράγματα είναι αυτά και συμβαίνουν σε αστείες ομάδες. Αν θέλουν στον ΠΑΟΚ να θεωρούνται σοβαροί, να μην κάνουν με τίποτα ένα τέτοιο πισωγύρισμα.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: