Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Βοήθεια από τον Γιόβετιτς ζητά η Γιουβέντους!!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, κάλεσε τον Στέβαν Γιόβετιτς να πιέσει τη διοίκηση της Φιορεντίνα και να της εκδηλώσει την επιθυμία του να μεταγραφεί στη «Μεγάλη Κυρία».

Βοήθεια από τον Γιόβετιτς ζητά η Γιουβέντους
Από το περασμένο καλοκαίρι προσπαθεί να τον αποκτήσει. Όση πίεση κι αν άσκησε, όμως, βρήκε σθεναρή αντίσταση από τη διοίκηση της Φιορεντίνα, η οποία δεν συζητούσε το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Στέβαν Γιόβετιτς. Η προσπάθεια της Γιουβέντους συνεχίζεται και, αυτή τη φορά, η «Μεγάλη Κυρία» ζητά τη βοήθεια του Μαυροβούνιου ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «calciomercato.com» ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Γιούβε», Τζουζέπε Μαρότα, επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Γιόβετιτς, Φάλι Ραμαντάνι και του ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον πελάτη του και να τον πείσει να μιλήσει ανοιχτά με τον ιδιοκτήτη των «βιόλα», Αντρέα Ντέλα Βάλε.

Ο Μαρότα γνωρίζει πως ο Γιόβετιτς επιθυμεί να μεταγραφεί στη Γιουβέντους και ζητά να εκδηλώσει την επιθυμία του αυτή και στους διοικούντες τη Φιορεντίνα. Με τον τρόπο αυτό ο παράγοντας των «μπιανκονέρι» ελπίζει πως, από τη μία θα μειωθούν οι απαιτήσεις των «βιόλα», οι οποίες μέχρι αυτή τη στιγμή δεν πέφτουν κάτω από τα 30 εκατ. ευρώ, από την άλλη θα αποφευχθεί ο… κίνδυνος να μπει «σφήνα» κάποια ομάδα του εξωτερικού, «αρπάζοντας» αιφνιδιαστικά τον παίκτη.

Μένει να δούμε ποια στάση θα κρατήσει ο ισχυρός άντρας της Φιορεντίνα, ο οποίος ένα χρόνο πριν είχε υποσχεθεί στον Στέβαν Γιόβετιτς πως δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο σε μια μετακίνησή του, αρκεί ο σύλλογος να ικανοποιηθεί οικονομικά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: