Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Λαπόρτα: «Έκαναν τα πάντα για να φύγει ο Γκουαρντιόλα»

Αιχμές κατά της διοίκησης του Σάντρο Ροσέλ άφησε ο Γιοάν Λαπόρτα, κατηγορώντας τον νυν πρόεδρο της Μπαρτσελόνα για τη φυγή του Πεπ Γκουαρντιόλα από την τεχνική ηγεσία.

Λαπόρτα: «Έκαναν τα πάντα για να φύγει ο Γκουαρντιόλα»
Φανερά εκνευρισμένος με τους χειρισμούς του Σάντρο Ροσέλ σχετικά με την υπόθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα παρουσιάστηκε ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιοάν Λαπόρτα.

«Έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να κάνουν τον Γκουρντιόλα να μας αφήσει. Έχουν καταστρέψει την εικόνα μας. Δεν είναι γνήσιοι υποστηρικτές της ομάδας και δεν σέβονται την ιστορία της. Ίσως ζηλεύουν επειδή εμείς είχαμε φέρει την “Μπάρτσα” στο σημείο να γίνει η πιο αγαπητή ομάδα του κόσμου», είπε μεταξύ άλλων ο Λαπόρτα σε δηλώσεις του σε συνέδριο στην Μπογκοτά.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των Καταλανών στις επόμενες εκλογές είπε: «Είμαι έτοιμος να γίνω πρόεδρος ξανά. Έχω ανθρώπους στο πλευρό μου που είναι έτοιμοι να ξαναχτίσουν το σύλλογο. Θέλω να αναλάβω της ευθύνες για την οργάνωση και πιστεύω πως αν γίνουν κάποια μέρα εκλογές θα εμπλακώ και πάλι». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: