Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Δίνουν τα χέρια με Ντομίνγκος

Υπό άκρα μυστικότητα έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ντομίνγκος για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη. Εκτός απροόπτου, ο Πορτογάλος θα καθίσει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Δίνουν τα χέρια με Ντομίνγκος
Τα τυπικά έχουν απομείνει για την πρόσληψη του Ντομίνγκος Πασιένσια στον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε μυστικά στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Ιβάν Σαββίδη και τους υπόλοιπους παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο 44χρονος προπονητής συναντήθηκε με τη διοίκηση στο «Μακεδονία Παλλάς», αν και επίσημα διέψευδε πως έχει έρθει στην Ελλάδα και θα υπάρξουν σχετικές συναντήσεις.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε αρκετά πράγματα από την πρώτη τους συνάντηση επί γερμανικού εδάφους, ενώ την Παρασκευή ο Ντομίνγκος μίλησε απευθείας με τους Ζήση Βρύζα και Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Μάλιστα, ο Σαββίδης παρέθεσε δείπνο στον Πορτογάλο, παρουσία των Βρύζα, Τσιστιακόφ και Γκοντσάρεβα. Όλα δείχνουν ότι είναι σε καλό δρόμο, αν και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου φέρεται να έχει άλλη μία λύση στα υπ' όψιν του.

Πρόκειται για υποψήφιο προπονητή, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, και το γνωρίζουν το πολύ άλλα δύο άτομα.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε ενδέχεται εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του Ντομίνγκος και ο ορισμός της παρουσίασής του.

Από εκεί και πέρα, ο Σαββίδης βρίσκεται στο «Μακεδονία Παλλάς», όπου τον συναντούν οι παράγοντες της ΠΑΕ. Εκεί συναντήθηκαν οι Τσιστιακόφ, Βρύζας, Ζαγοράκης και Γεωργιάδης με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, αφού ο τελευταίες δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα γραφεία της Τούμπας.

Οι τέσσερις παράγοντες καταθέτουν τις προτάσεις-εισηγήσεις του για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ και για τις αποχωρήσεις ή τις ανανεώσεις των συμβολαιών. Αυτό θα συζητηθεί ίσως και σήμερα, εφόσον υπάρξει θετική κατάληξη στην υπόθεση του Πορτογάλου τεχνικού.novasport fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: