Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

“Αξιολόγηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού”

Ο Σταύρος Ζαχαρέλης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, φιλοξενήθηκε στον “ARENA FM 89.4″ και μίλησε για το “κόσκινο” από το οποίο θα περάσει όλο το ανθρώπινο δυναμικό- υπαλληλικό προσωπικό της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, καθώς όλοι θα περάσουν από διαδικασία αξιολόγησης.
Επίσης, υπογράμμισε πως το άρθρο 99 είναι μονόδρομος για τον Άρη -παρέλαβαν ταμείο 168 ευρό (!!!) όπως είπε χαρακτηριστικά-, ενώ ξεκαθάρισε πως ως αύριο θα έχει κλείσει το ζήτημα προπονητή, αφήνοντας ανοιχτό και το ενδεχόμενο του Γιάννη Χριστόπουλου, όπως ακούγεται τις τελευταίες ώρες.
Πιο συγκεκριμένα, τόνισε:
Για την αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της ΠΑΕ Άρης: “Ο Άρης είναι ένας σύλλογος που εκτός από ποδοσφαιριστές, προπονητές, έχει και υπαλληλικό προσωπικό, ένα ανθρώπινο δυναμικό. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να δούμε τί δουλειά κάνει ο καθένας, πόσο δουλεύει, πώς δουλεύει, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του Άρη. Ο καθένας πρέπει να έχει το ρόλο του και εμείς καλούμαστε να διαπιστώσουμε και να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα του καθενός γύρω από την εργασία του.
Ο καθένας να είναι βέβαιος και σίγουρος πως δε θα αδικηθεί. Κανείς δεν περισσεύει στον Άρη, απλώς κι εμείς πρέπει να παρακολουθήσουμε την εργασία του καθενός. Δε θέλω να πω ακόμη αν είναι υπεράριθμο το ανθρώπινο δυναμικό. Ο καθένας έχει τον τομέα του από τη διοίκηση και ο καθένας θα κάνει την αξιολόγησή του κι έπειτα όλοι μαζί θα κάτσουμε στο τραπέζι με τον πρόεδρο και όλο το δ.σ. ώστε να πάρουμε αποφάσεις. Κανείς δε θα παίρνει μια απόφαση μόνος του”.
Για τα προβλήματα που συνάντησαν αλλά και την σχέση με την Κ.Μ.Α.: “Η αλήθεια είναι πως βρήκαμε πολλά περισσότερα προβλήματα από αυτά που πιστεύαμε. Το άρθρο 99 είναι μονόδρομος για τον Άρη. Με την Κ.Μ.Α. είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι, οφείλει να γνωρίζει ως μεγαλομέτοχος. Ο Α.Σ. έχει και εκπρόσωπό του στο συμβούλιο. Από ‘κει και πέρα, και η Κ.Μ.Α., εκτός από τον ελεγκτικό της ρόλο, θα πρέπει να αναλάβει και κάποιες πρωτοβουλίες”.
Για την ανακοίνωση του νέου προπονητή αλλά και τη δικιά του προτίμηση: “Ναι, πιστεύω ως το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχει ανακοινωθεί ο νέος προπονητής. Επίσης, θα γνωστοποιηθεί και ο τεχνικός διευθυντής. Δεν είμαι υπέρ ξένου ή Έλληνα, δεν έχω τέτοιου είδους ταμπού. Εγώ είμαι μαζί με τον προπονητή που θα εμφυσήσει πειθαρχία και σεβασμό στους παίκτες και θα πάει όσο καλύτερα με την ομάδα”.
Για το αν υπάρχει περίπτωση να έρθει ο Γιάννης Χριστόπουλος: “Ακούγεται, αλλά δεν το γνωρίζω. Το ζήτημα του προπονητή είναι θέμα του κ. Ηλιάδη”.
Για το αν θα πωληθεί ο Γιαννιώτας αλλά και την εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Άρη: “Μπορεί. Ό,τι κέρδος έρχεται ή περικόβονται χρέη, είναι καλό για τον Άρη. Εμείς βρήκαμε ταμείο 168 ευρό! Περιμένουμε και την εκδήλωση του εορτασμού των 100 χρόνων του Άρη, από όπου κι από εκεί προσδοκάμε αρκετά έσοδα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: