Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Στήριξη σε Μουρίνιο, «καρφιά» για τους συμπαίκτες!!

Θέση υπέρ του πρώην προπονητή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, πήρε Αλβάρο Αρμπελόα, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για αδιαφορία από μερίδα συμπαικτών του.

Στήριξη σε Μουρίνιο, «καρφιά» για τους συμπαίκτες
Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός μιλώντας σε ισπανικά Μέσα στάθηκε στην προσπάθεια του Μουρίνιο στους «μερένχες», που δεν βρήκε αντίκρισμα λόγω μια μερίδας συμπαικτών του που δεν τον «χώνευαν».

«Ο Μουρίνιο γύρισε το κεφάλι και μας άφησε απογοητευμένος. Τα έδωσε όλα για να υπερασπιστεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και λίγοι μπορούν να πουν το αντίθετο», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ισπανού μπακ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη La Sexta, ενώ εν συνεχεία είπε: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσει να έχουν ένα προπονητή συνεχώς πάνω από το κεφάλι τους χωρίς να τους αφήνει να χαλαρώσουν. Εγώ προσωπικά προτιμώ τέτοιους προπονητές, σαν τον Μουρίνιο».

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν σε προσωπικό επίπεδο, ο Αρμπελόα τόνισε: «Ήταν ένα πισωγύρισμα για εμένα η φετινή σεζόν. Ήταν η χειρότερή μου και σίγουρα η δυσκολότερη».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε εκ νέου στις σχέσεις παικτών-προπονητή εντός των αποδυτηρίων της «βασίλισσας»: «Έχω κάνει τα πάντα για να διατηρήσω σε καλό βαθμό τις σχέσεις μου τόσο με τον προπονητή όσο και με τους συμπαίκτες μου. Θεωρώ πως το ίδιο πρέπει να κάνει και ο κάθε παίκτης που φορά τη φανέλα της Ρεάλ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: