Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

“Δε φεύγει ο Ιτάνζ”!

Ο μάνατζερ του Σαρλζ Ιτάνζ, Μάικ Καθοπούλης, μιλώντας στον “ARENA FM 89.4″ “έσβησε” κάθε υποψία ή περίπτωση αποχώρησης του διεθνούς Καμερουνέζου τερματοφύλακα από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως ο Ιτάνζ αγαπά την ομάδα, θέλει να παραμείνει και μετά από συνομιλία που είχε με διοικητικά στελέχη, ξεκαθαρίστηκε πως είναι μέλος του “δικεφάλου” και δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησής του.
Αναλυτικά, τόνισε τα παρακάτω:
Για το αν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του Ιτάνζ από τον ΠΑΟΚ: “Ο Ιτάνζ είναι με την Εθνική Καμερούν. Ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, αγαπά την ομάδα και θέλει να παραμείνει. Είχε γίνει μια παρεξήγηση με τον κ. Γεωργιάδη, τον είπε να περιμένει την ευκαιρία του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε θέμα αποχώρησής του. Έχει ακόμη δύο χρόνια συμβολαίου και του είπαν ο Τσιστιακόφ και η διοίκηση ότι είναι μέλος της οικογένειας και να περιμένει τον ερχομό του νέου προπονητή”.
Για το περιστατικό απειθαρχίας που τον έθεσε για λίγες ημέρες εκτός ομάδας: “Είχε καθυστερήσει να πάει στο αεροδρόμιο, λόγω του ντόπινγκ κοντρόλ. Και χωρίς να ζητήσει άδεια, έμεινε στην Αθήνα που κατοικούν η γυναίκα του και το παιδί του πηγαίνει σχολείο εκεί. Το λάθος του ήταν πως δεν ζήτησε άδεια από την ομάδα. Ζήτησε χίλια συγνώμη από την διοίκηση, κατάλαβε το λάθος του. Όλα τα άλλα που γράφτηκαν απείχαν πολύ από την πραγματικότητα.”.
Για το γεγονός πως διάλεξε να έρθει στον ΠΑΟΚ, παρ’ ότι είχε προτάσεις και από την Τουρκία: “Τελείωνε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, είχε προτάσεις από Τουρκία, αλλά μόλις έμαθε για τον ΠΑΟΚ, μου είπε “Μάικ, τελείωσε τη δουλειά”. Έκλαιγε από τη χαρά του όταν υπέγραψε στον ΠΑΟΚ. Θέλει να βρίσκεται κάθε μέρα στην Τούμπα, την αγαπά πολύ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: