Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

«Φύλλο και φτερό» ο ΠΑΣ, η συνέχεια αύριο!!

Στο φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα εστίασε το κλιμάκιο της UEFA που ήρθε στη χώρα μας να ελέγξει τις άδειες. Συνεχίζουν αύριο με πιθανό άνοιγμα και του φακέλου του Παναθηναϊκού.

«Φύλλο και φτερό» ο ΠΑΣ, η συνέχεια αύριο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη του κλιμακίου της UEFA στην Αθήνα προκειμένου να εξετάσει τους φακέλους των ομάδων που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη, ο φάκελος του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που έγινε "φύλλο και φτερό"!

Αφορμή γι’ αυτό, στάθηκε το γεγονός ότι οι Γιαννιώτες δεν είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν την άδεια από τον πρώτο βαθμό, ενώ ακόμη και στον δεύτερο βαθμό (οπότε και η έφεσή τους έγινε δεκτή) η εισήγηση του τμήματος αδειοδότησης ήταν αρνητική.

Πηγές από την ΕΠΟ αναφέρουν, ότι οι άνθρωποι της UEFA ζητούσαν συνεχώς διάφορα έγγραφα και στοιχεία προκειμένου να διασταυρώσουν αν καλώς δόθηκε η άδεια στον ΠΑΣ ή αν δόθηκε κατά παράβαση των κανονισμών.

Οι πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, κάνουν λόγο για συνέχεια του ελέγχου αύριο Παρασκευή. Αν υπάρξει πρόβλημα με την άδεια του ΠΑΣ, το κλιμάκιο της UEFA θα προχωρήσει στην εξέταση του φακέλου του Παναθηναϊκού που είναι ο πρώτος… επιλαχών να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Θυμίζουμε, ωστόσο, ότι και οι «πράσινοι» πήραν την άδεια με… τη δεύτερη, ενώ επίσης η εισήγηση του διευθυντή αδειοδότησης ήταν αρνητική.

Να σημειωθεί πως η UEFA διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει τις άδειες που έχουν χορηγηθεί, εφόσον κρίνει πως κακώς δόθηκαν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: