Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Έρχεται και πιάνει δουλειά!!

Στην Κρήτη θα επιστρέψει την Πέμπτη (6/6) ο τεχνικός του ΟΦΗ, Παύλος Δερμιτζάκης, προκειμένου να «τρέξει» τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο του Ηρακλείου.

Έρχεται και πιάνει δουλειά
Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται την Πέμπτη (6/6) ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, Παύλος Δερμιτζάκης. Ο 44χρονος τεχνικός το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόταν στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Καβάλα, ώστε να δει άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, αλλά και να γεμίσει τις «μπαταρίες» του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μάλιστα, ο «Δέρμι» με το που επιστρέψει στην Κρήτη θα «τρέξει» όλα τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ. Σε αυτά περίοπτη θέση έχει εκείνο του τερματοφύλακα με τους ανθρώπους της ομάδας να κινούνται στην ευρωπαϊκή αγορά, ώστε να τον βρουν.

Ψηλά στην λίστα με τα θέματα που απασχολούν τον Δερμιτζάκη είναι και οι ανανεώσεις των συμβολαίων ποδοσφαιριστών των οποίων εκπνέουν το επόμενο διάστημα.

Αυτοί που φαίνονται να είναι πιο κοντά στο να δώσουν τα χέρια με τους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι οι Ντένις Σόουζα, Μανώλης Ζαχαράκης και Χρήστος Μπούρμπος. Βέβαια, η υπόθεση του τελευταίου δεν είναι απλή, αφού υπάρχει οφειλή προς το πρόσωπό του που φτάνει τις 280.000 ευρώ (κυρίως από τις διοικήσεις των προηγούμενων ετών), όμως, υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, ώστε να τα βρουν.

Αντιθέτως, εκείνος που θα αποχωρήσει σίγουρα από την ομάδα του Ηρακλείου είναι οι Μοχάμεντ Σαρ. Από την άλλη, ο Γιώργος Ιωαννίδης θα 'χει συζητήσεις για το μέλλον του στους Κρητικούς. Δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν και ο Παναγιώτης Ζορμπάς.

Εκτός των παραπάνω ο Δερμιτζάκης θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ώστε να αποφασιστεί ποιοι παίκτες θα παραχωρηθούν δανεικοί, ενώ θα γίνει γνωστός και ο καλοκαιρινός προορισμός (Ελλάδα ή Ολλανδία) στον οποίο οι Κρητικοί θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: