Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Έτσι γίνεται Ευρωπαίος ο Ολυμπιακός!!

Η επιστροφή Καρεμπέ που θα δώσει λάμψη στον Ολυμπιακό, η αποδοχή, το εξωτερικό και η ουσία. «Ντου στα Αποδυτήρια» για την συνεργασία των Πειραιωτών με τον Γάλλο σταρ. Το τι θα κάνει ο Καρεμπέ στον Ολυμπιακό και το κατά πόσο θα αποδώσει καρπούς αυτή η συνεργασία, που τώρα επισημοποιήθηκε, είναι κάτι που θα φανεί σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
Σαν βιογραφικό
Αυτό που είναι σίγουρο, όμως, για τον Καρεμπέ είναι ότι πρόκειται για πρώην παίκτη που σαν άτομο και σαν βιογραφικό στο ποδόσφαιρο έχει λάμψη. Έχει ακτινοβολία και σίγουρα μπορούν να φανούν χρήσιμες στον Ολυμπιακό οι εμπειρίες και οι γνωριμίες του.
Την αποδοχή
Οι ερυθρόλευκοι, δηλαδή, φαίνεται ότι κάνανε μια επιλογή που κερδίζει την αποδοχή τόσο προς το εσωτερικό, όσο και προς το εξωτερικό.
Η ουσία
Φυσικά, όπως είπαμε αρχικά, δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι. Είναι και κατά πόσο τελικά θα μπορέσει να προσφέρει ο Καρεμπέ στον Ολυμπιακό. Η ουσία, που λέμε.
Σε όλα τα μήκη και πλάτη
Ο Καρεμπέ είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αναγνωρίσιμος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Η πορεία του στον χώρο είναι αδιαμφισβήτητη και όλοι τον ξέρουν. Αυτό είναι σίγουρα καλό όταν ο Ολυμπιακός θα προσπαθεί να αποκτήσει έναν παίκτη από το εξωτερικό.
Όλα μοιάζουν ιδανικά
Αρχικά, λοιπόν, όλα μοιάζουν ιδανικά γι’ αυτόν τον νέο γάμο Ολυμπιακού – Καρεμπέ. Το τι θα γίνει μελλοντικά είναι κάτι που απομένει να το δούμε.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: