Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Τα είπε με τους νέους ο Σαμαράς!!

Τετ-α-τετ με μερικούς νέους παίκτες του Παναθηναϊκού είχε την Τετάρτη ο Γιάννης Σαμαράς, θέλοντας να τους δείξει πως υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν και πως θα βρίσκονται στην προετοιμασία.

Τα είπε με τους νέους ο Σαμαράς
Συνάντηση με πέντε νέους παίκτες του Παναθηναϊκού είχε την Τετάρτη ο Γιάννης Σαμαράς.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του τριφυλλιού μίλησε στους Κουσίδη, Σταματάκη, Μουζακίτη, Ρισβάνη και Κασαπάκη, όπου τους ενημέρωσε πως θα συμμετάσχουν κανονικά στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου.

Στον Παναθηναϊκό που θα «χτιστεί» το καλοκαίρι θέλουν να δώσουν βάρος στα νέα παιδιά, που έχουν ταλέντο και είναι έτοιμα να δουλέψουν για να διακριθούν. Αυτό άλλωστε τους έκανε σαφές και ο Σαμαράς στο τετ-α-τετ που είχε μαζί τους.

Στην εν Ελλάδι, προετοιμασία θα δώσουν κανονικά το «παρών» όλοι οι νέοι που έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο κι εφόσον πείσουν τον Γιάννη Αναστασίου θα ακολουθήσουν την ομάδα και στην Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο αυτής. Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν εκ νέου επαφές του Σαμαρά με τους νέους του συλλόγου για να τους αναλύσει περισσότερο το πλάνο. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: