Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Κατασχέθηκε τεράστια ποσότητα αναβολικών!!

Πολύ μεγάλη ποσότητα αναβολικών κατασχέθηκε μετά από έλεγχο της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών σε αποθήκη ταχυμεταφορών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Κατασχέθηκε τεράστια ποσότητα αναβολικών
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για 1.631 κουτιά τα οποία επρόκειτο να σταλούν ως… ξενοδοχειακός εξοπλισμός στην Πορτογαλία.

Το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Χθες (5-6-2013) το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με ελεγκτή του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ), πραγματοποίησαν έλεγχο σε αποθήκη εταιρείας ταχυμεταφορών, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, κατά τον οποίο εντόπισαν δέματα που περιείχαν μεγάλες ποσότητες αναβολικών ουσιών.

Συγκεκριμένα εντοπίσθηκαν δέματα, τα οποία είχαν προορισμό την Πορτογαλία και περιείχαν συνολικά χίλια εξακόσια τριανταένα (1.631) κουτιά αναβολικών φαρμακευτικών σκευασμάτων. Ως αποστολέας φέρεται ελληνική εταιρεία, με ελλιπή και προφανώς πλαστά στοιχεία και το περιεχόμενο των δεμάτων είχε χαρακτηριστεί ως ξενοδοχειακός εξοπλισμός.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η εταιρεία με τα παραπάνω στοιχεία, κατά το τελευταίο τετράμηνο απέστειλε σε διάφορες χώρες τις Ευρώπης παρόμοια φορτία, με περιεχόμενο τουλάχιστον τριάντα δύο χιλιάδες (32.000) κουτιά αναβολικών σκευασμάτων.

Τα ανωτέρω αναβολικά σκευάσματα παραδόθηκαν στον Ε.Ο.Φ. για εξέταση.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: