Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΑΕΚ σημαίνει επίθεση, αλλά...!!

Από το gazzetta.gr ενημερωθήκατε για την αρνητική απάντηση του ''Παπ'' στην ΑΕΚ που... τρέχει για φορ - Ποιες περιπτώσεις απασχολούν...
Η επιθυμία όλων όσων ασχολούνται στην ΑΕΚ ήταν της γραμμής κρούσης να ηγηθεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Μάλιστα η περίπτωση του 31χρονου Ελληνα φορ είχε χαρακτηριστεί ιδανική απ' όλους τους υπεύθυνους, κοινώς τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο και Μπάγεβιτς.
Ωστόσο, μετά την αρνητική απάντηση του ''Παπ'' ο οποίος προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό (ή τουλάχιστον στη Σούπερ Λίγκα), στην Ενωση είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν και να βρουν την περίπτωση εκείνη που θα αποτελέσει το... βαρύ κανόνι της ομάδας και με τα γκολ που θα σημειώσει θα είναι ο παίκτης εκείνος που θα κάνει τη διαφορά όχι μόνο στην Γ΄ κατηγορία, αλλά και στα επόμενα χρόνια και κυρίως στη σεζόν που η ΑΕΚ θα δώσει μάχη για την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα.
Οι περιπτώσεις που φαίνεται να έχουν προκριθεί (με σειρά προτίμησης από τους ιθύνοντες του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΑΕΚ) είναι οι εξής: Μανιάς (23 ετών από τον Απόλλωνα Σμύρνης), Κυβελίδης (27 ετών που έπαιζε στην Κέρκυρα), Κάντζι (28 ετών παίκτης της Καλλονής), Μαρουκάκης (αγωνιζόταν στην Καλλιθέα), Ναζλίδης (25 ετών με σούπερ σεζόν στον Πλατανιά).
Ωστόσο η κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις παρουσιάζουν σημαντικές δυσκολίες. Ο Μανιάς για παράδειγμα διότι προέρχεται από καλή σεζόν με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει τα... βλέμματα από ομάδες της Σούπερ Λίγκας (σύμφωνα με σενάρια και από τον ΠΑΟΚ), ο Ναζλίδης διότι τα χρήματα που απαιτούνται είναι περισσότερα απ' όσα αποδεδειγμένα θέλουν να δώσουν από την ΑΕΚ, ο Κάντζι γιατί και αυτός θα αξιώσει αρκετά χρήματα (αλλά δεν ψήνονται και... τρελά στην Ενωση), ενώ οι Κυβελίδης και Μαρουκάκης είναι μεν στη λίστα αλλά όχι εκείνοι που θα χαρακτηρίζονταν ιδανικοί για να ηγηθούν της γραμμής κρούσης της ομάδας που έχει μείνει μόνο με τον Μιχάλη Παυλή.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: