Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

«Θέλω πολύ Ολυμπιακό»

Ο Κλαούντιου Κεσέρου επανέλαβε μέσω του Gazzetta.gr την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Το αργότερο σε μία εβδομάδα κρίνεται που θα υπογράψει.
Ο Ρουμάνος φορ σε δηλώσεις του στο Gazzetta τόνισε πως «θέλω πολύ να φορέσω την φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι μία ομάδα στην οποία επιθυμώ να αγωνιστώ. Όμως αυτήν την στιγμή δεν έχω κάτι νεότερο από την Ελλάδα». Ο Κλαούντιου Κεσέρου θα περιμένει να μάθει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό μέσα στις προσεχείς 4-5 ημέρες ή αργότερο έως την επόμενη εβδομάδα, αν και πηγές από την Γαλλία αναφέρουν πως έχει ήδη κλείσει σε σύλλογο.
Οι Γάλλοι τον τοποθετούν ανάμεσα σε Μπαστιά και Ολυμπιακό, την ώρα που ο ατζέντης του διέρρεε στο εξωτερικό την Τετάρτη πως ο παίκτης του έχει βρει ομάδα για τη νέα περίοδο, δίχως ωστόσο να αποκαλύπτει ποιά είναι εκείνη. Το όνομα του Κεσέρου που έκανε μία πολύ καλή χρονιά με την Ανζέ στην Β' Γαλλίας, όπου βγήκε πρώτος σκόρερ με 17 γκολ, συνδέθηκε τις τελευταίες μέρες και με τους Πειραιώτες και με τον ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές εξάλλου έχουν την Γαλλία μέσα στις βασικές τους αγορές.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: