Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

«Καρα» -ψυχάρα!!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Γιώργο Καραγκούνη που με το θέμα του διακανονισμού για ακόμη μια φορά απέδειξε πόσο λατρεύει τον Παναθηναϊκό!
Υπέγραψε άλλον έναν διακανονισμό ο Γιώργος Καραγκούνης , που ουσιαστικά συνεχίζει να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό με τα 800.000 ευρώ, που έχει λαμβάνειν μαζί με την εφορία από τους «πράσινους». Προσωπικά ήμουνα σίγουρος, ότι ο «Κάρα» θα κάνει νέο διακανονισμό, παρά το γεγονός, ότι είναι ο μόνος από τους πρώην παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχε πάρει ευρώ, από τα χρήματα που του χρωστάνε. Και ο λόγος είναι απλός. Για τον Καραγκούνη ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή του.
Παίζει στην Φούλαμ εξακολουθεί και απολαμβάνει την υγεία της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά το Σαββατοκύριακο, όποτε μπορεί θα τον δει τον Παναθηναϊκό δορυφορικά και αν δεν τον δει θα σπεύσει να μάθει τι έκανε η ομάδα. Ο «Καρα» είναι γεννημένος Παναθηναϊκός , ρέει «πράσινο» αίμα μέσα του και αυτό το έχει αποδείξει πολλάκις. Και πιτσιρικάς, που έπαιζε στον Παναθηναϊκό με το συμβόλαιο του ενός εκατομμυρίου δραχμών και μετά , όταν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό το 2007 με πολύ λιγότερα χρήματα από όσα εισέπραττε από την Μπενφίκα. Ακόμα και την χρονιά, που έφυγε για την Φούλαμ, όταν ο Φερέιρα τον είχε καθηλώσει μεταξύ πάγκου και εξέδρας και δεν είπε κουβέντα.
Ο Γιώργος το φωνάζει με την συμπεριφορά του , ότι την «πονάει» την ομάδα αυτή και το ότι βάζει πλάτη για άλλη μία φορά για τον Παναθηναϊκό σε μένα δεν κάνει εντύπωση. Και μην νομίζετε, ότι υπάρχουν πολλοί σαν τον «Καρα», που θα έκαναν κάτι ανάλογο . Ούτε καν λίγοι δεν υπάρχουν, που να βάζουν την ομάδα, πάνω από τον εαυτό τους. Ελάχιστοι είναι...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: