Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ενθουσιασμένος για την… πρωτιά ο Μπουφόν!!

Τρεις αγώνες μακριά από το να γίνει ο ρέκορντμαν συμμετοχών με την εθνική Ιταλίας είναι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, επίτευγμα το οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε σπουδαίο και… αναμενόμενο.

Ενθουσιασμένος για την… πρωτιά ο Μπουφόν
Σε ηλικία 35 ετών ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αναμένεται να γίνει ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην εθνική Ιταλίας.

Ο τερματοφύλακας της «σκουάντρα ατζούρα» και της Γιουβέντους, που βρίσκεται μόλις δύο συμμετοχές μακριά από την ισοφάριση των 136 του Πάολο Καναβάρο και τρεις από την πρωτιά, αναφέρθηκε στη νέα σπουδαία στιγμή της καριέρας του, λέγοντας:

«Θα είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα, αλλά όχι και κάτι που δεν περίμενα, καθώς ξεκίνησα στην εθνική ομάδα από πολύ μικρή ηλικία.

Είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα γιατί έχω περάσει 16 υπέροχα χρόνια με το εθνόσημο, ακόμη και όταν είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που θα μπορούσε να αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα. Πιστεύω ότι τα έχω πάει καλά και πάντα πίεζα τον εαυτό μου για το καλύτερο.

Απ’ όλα τα παιχνίδια που έπαιξα με την εθνική μπορώ να σας πω ότι τα τελευταία 100 δεν ήταν απλώς αγώνες αλλά κάτι περισσότερο. Είχαν έντονο πάθος, συναίσθημα και αίσθημα ευθύνης του να εκπροσωπείς τη χώρα σου αλλά και να δίνεις χαρά στους οπαδούς».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: