Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Δύο εβδομάδες προθεσμία για Τσάμπιονς Λιγκ!!

Από σήμερα απομένουν ακριβώς δύο εβδομάδες μέχρι το ξεκίνημα της ΕΔΤ στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο εβδομάδες προθεσμία για Τσάμπιονς Λιγκ!
Στις 18 Σεπτεμβρίου η Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδώσει την αναμέτρηση, Νάπολι-Ντόρτμουντ και οι άνθρωποι της θέλουν να βγάλουν καλύτερο αποτέλεσμα (στον τομέα της εκπομπής) απ' ότι τις δύο βραδιές των πλέι-οφ (21-28/8). Η ΕΔΤ έχει μεταδώσει μέχρι τώρα το Σάλκε-ΠΑΟΚ και το Μίλαν-Αϊντχόφεν, καθώς και την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το Σούπερ Καπ.

Τα προβλήματα στις εκπομπές που βγήκαν ήταν τα γνωστά και εν πολλοίς αναμενόμενα, για ένα κανάλι που μόλις δημιουργήθηκε και καλά-καλά δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η στελέχωση του. Σε κάθε περίπτωση, όμως, μία βραδιά ομίλων είναι απείρως πιο δύσκολη και απαιτητική απ' ότι μία αντίστοιχη πλέι-οφ.

Στην ΕΔΤ, λοιπόν, ελπίζουν και έχουν δύο εβδομάδες να βγάλουν ένα αισθητά καλύτερο αποτέλεσμα. Απ' την πλευρά της η Nova που θα ξεκινήσει με τους ομίλους στις 17/9 θα κορυφώσει την προετοιμασία της, ειδικά για την τηλεοπτική παραγωγή του Ολυμπιακός-Παρί στις αρχές της νέας εβδομάδας, αλλά το σίγουρο είναι πως θα πρόκειται για μία προσπάθεια που το συνδρομητικό της Κάντζας έχει κάνει πολλές φορές ως τώρα και με ιδιαίτερη επιτυχία σε βραδιές της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: