Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί αρνείται ο Κούπερ!

Ο Άρης τον θέλει, αλλά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αρνείται να κάτσει και πάλι στον πάγκο της ομάδας. Διαβάστε ποιοι είναι οι… προβληματισμοί του Αργεντινού στην επιστροφή του στους κίτρινους.

Γιατί αρνείται ο Κούπερ
Το ενδεχόμενο ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ να κάτσει και πάλι στον πάγκο του Άρη είναι μικρό. Ο Αργεντινός αρνείται να αναλάβει την αποστολή αυτή, αλλά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αποφασισμένοι να περιμένουν μέχρι το τέλος.

Ο Αργεντινός προπονητής μπορεί να μην έχει κάνει γνωστή και επίσημα την απάντησή του αλλά οι λόγοι που τον κάνουν να μην… πετάει τη σκούφια του για να επιστρέψει στον Άρη είναι λίγο-πολύ γνωστοί.

Ποιοι είναι οι λόγοι;

Το υψηλό κασέ για τον ίδιο και τους συνεργάτες του, οι συνθήκες στην ομάδα με την αδυναμία να επέμβει στο ρόστερ με μεταγραφές τον Γενάρη, οι αστοχίες στο υλικό της ομάδας που έχουν προκαλέσει χτυπητές αγωνιστικές αδυναμίες και η αδυναμία για μία απευθείας επαφή του Ηλιάδη με τον ίδιο είναι οι προβληματισμοί του αργεντινού τεχνικού.

Ο Κούπερ φέρεται να αξιώνει ένα ποσό που δεν πέφτει κάτω από 500.000 ευρώ, τα οποία μάλιστα τα θέλει διασφαλισμένα, γνωρίζοντας το οικονομικό πρόβλημα του Άρη και έχοντας τη δυσάρεστη εμπειρία με τα χρήματα που του οφείλονται από το προηγούμενο πέρασμά του.

Ο Ηλιάδης πάντως αναζητούσε μέχρι χθες το βράδυ τρόπο να έρθει σε απευθείας επαφή με τον ίδιο για να του παρουσιάσει το πλάνο του ελπίζοντας ότι θα κάμψει τις αμφιβολίες του και θα τον πείσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Όπως και να έχει πάντως σήμερα είναι υποχρεωμένος να πάρει την τελική απάντηση, γιατί ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: