Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Σκέφτονται και πάλι τον Σούλη!!

Το ενδεχόμενο να συνεργαστούν εκ νέου με τον Σούλη Παπαδόπουλο σκέφτονται στον Άρη, μετά το τέλος του Χατζηνικολάου και το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Σκέφτονται και πάλι τον Σούλη
Η αποχώρηση του Γιάννη Χατζηνικολάου από τον Άρη, σε συνδυασμό με το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, κάνει τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις για να βρουν αντικαταστάτη.

Ένα από τα ονόματα που προστέθηκε στη σχετική λίστα είναι αυτό του Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος μετά από το τελευταίο πέρασμά του από την ομάδα του Άρη, την περασμένη σεζόν, παραμένει χωρίς ομάδας.

Ο γνωστός σε όλους Σούλης, ήταν αυτός που υπό τις οδηγίες του, η ομάδα του Άρη κέρδισε την παραμονή στην κατηγορία, αποδίδοντας μάλιστα και καλό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, όπως διαρρέεται άνθρωποι μέσα από το σύλλογο, «πατούν» σε αυτό ακριβώς και θεωρούν πως πρέπει να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία στον έμπειρο τενχικό.

Είναι δεδομένο πως τις επόμενες ημέρες αναμένονται άμεσες εξελίξεις αναφορικά με το τι θα γίνει στον πάγκο του Άρη με τις διαπραγματεύσεις να κορυφώνονται. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: