Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Καράσεφ: «Άλλο το ματς με την Ελλάδα…»


Ο Βασίλι Καράσεφ δεν πτοήθηκε από την κακή απόδοση της Ρωσίας και την ήττα από την Ιταλία, αλλά ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια εν όψει του αγώνα με την Ελλάδα.

Καράσεφ: «Άλλο το ματς με την Ελλάδα…»
Απογοητευμένος από την εν γένει εικόνα της Ρωσίας εμφανίστηκε ο Βασίλι Καράσεφ μετά την ήττα από την Ιταλία, αλλά δεν σκύβει το κεφάλι εν όψει της συνέχειας.

«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, ειδικά στην άμυνα. Παίξαμε επίσης πολύ αργά στην επίθεση, μόνο με πικ εν ρολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, χαμηλώσαμε τα σχήματα και θέλαμε να αυξήσουμε την πίεση και να τρέξουμε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Αρκετοί παίκτες μας που είναι νεαροί σε ηλικία ήταν νευρικοί και δεν απέδωσαν όπως μπορούν», τόνισε.

«Πλέον σκεφτόμαστε την Ελλάδα. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είμαστε ακόμη στο παιχνίδι της πρόκρισης, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν και συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση», πρόσθεσε.

Ο Σεργκέι Μόνια, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Ρωσίας, είπε: «Αρχίσαμε πολύ άσχημα. Η Ιταλία έπαιξε απίστευτα στο πρώτο ημίχρονο και εμείς δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος, αλλά ήταν δύσκολο από τη στιγμή που είχε πάρει τόσο μεγάλη διαφορά η Ιταλία να επιστρέψουμε στο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: