Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωσε Γ.Σ. ο ερασιτέχνης!

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του σήμερα ο Ερασιτέχνης Άρη. Σε περίπτωση μη απαρτίας που είναι και το πιο πιθανό, θα υπάρξει επαναληπτική Γ.Σ. στις 11 Σεπτεμβρίου.
Η πρόσκληση αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στις 18/7, προσκαλούνται τα μέλη του συλλόγου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 5/9/13, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο «Porto Palace», με τα παρακάτω θέματα:
1)    Εκλογή Προέδρου και δύο Πρακτικογράφων
2)    Επικύρωση Πρακτικών Γενικής Συνέλευσης της 23/5/13
3)    Διοικητικός απολογισμός
4)    Οικονομικός απολογισμός, παρουσίαση πλάνου βιωσιμότητας
5)    Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής για την οικονομική διαχείριση
6)    Προτάσεις-Ερωτήσεις-Επερωτήσεις
7)    Εκλογή πενταμελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια της ψηφοφορίας, η οποία θα διεξαχθεί την επομένη της Γενικής Συνέλευσης, από 09:30 μέχρι 20:00
8)    Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής Επιτροπής, με τη διευκρίνιση ότι δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν, όσοι δύναται να είναι μέλη του Συλλόγου, βάσει του Ν.2725/1999 και του ισχύοντος σήμερα νέου κωδικοποιημένου καταστατικού.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του συλλόγου, που είναι ταμειακώς εντάξει (έχουν καταβάλει και τη συνδρομή του μηνός Σεπτεμβρίου 2013).
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 11/9/13, ημέρα Τετάρτη, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος με τα ίδια θέματα και στην οποία, απαρτία θα θεωρηθεί όσα μέλη και αν παραστούν από τα ταμειακώς εντάξει.
Η δε ψηφοφορία για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα γίνει την επόμενη μέρα, 12/9/13 και ημέρα Πέμπτη, από 09:00 μέχρι 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου, Αλκμήνης 69″

Δεν υπάρχουν σχόλια: