Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Υπέρ πάντων αγώνας για Κούπερ!

Την ύστατη προσπάθεια για να πείσουν τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να αναλάβει τα ηνία του Άρη, κάνουν οι άνθρωποί του. Κρίσιμες ώρες. Δεδομένες οι δυσκολίες.

Υπέρ πάντων αγώνας για Κούπερ
Είναι ο διακαής πόθος της διοίκησης του Άρη και γι’ αυτό κάνει τα πάντα για να τον πείσει. Ο Δημήτρης Ηλιάδης χειρίζεται προσωπικά (με τους συμβούλους του) την υπόθεση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, καθώς είναι ο «εκλεκτός» του για τον πάγκο των Θεσσαλονικέων.

Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος των «κίτρινων» έθεσε ως νούμερο ένα στόχο για το «τιμόνι» της ομάδας τον 57χρονο τεχνικό. Σε πρώτη φάση, ο τελευταίος δεν είναι θετικός στο να μετακομίσει στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί η πρόταση που του έγινε δεν τον καλύπτει οικονομικά, ενώ και το πρότζεκτ δεν τον… ψήνει.

Τις προσεχείς ώρες αναμένεται να τελειώσει –με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- η υπόθεση. Ο πρόεδρος του Άρη έχει ήδη κάνει μια προσφορά ύψους 300 εκατ. ευρώ, κάτι που αποτελεί μια μίνι υπέρβαση για τα δεδομένα της ομάδας του. Έχει συνεχή επικοινωνία με την πλευρά του Κούπερ, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και παρά τις δυσκολίες, υπάρχει μια «αχνή» αισιοδοξία.

Εφόσον όμως δεν καρποφορήσει το θέμα, τότε δεδομένα οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για άλλες λύσεις. Πάντα προτεραιότητα αποτελεί ξένος προπονητής, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και κάποιες λύσεις εντός συνόρων. Όπως π.χ. το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου, που έχει «παίξει».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: