Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Νασρί: «Δεν άξιζα την κλήση στην εθνική»

Απόλυτη μεταμέλεια για το φραστικό επεισόδιο με δημοσιογράφο, που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός της εθνικής ομάδας της Γαλλίας για ένα χρόνο, δείχνει ο Σαμίρ Νασρί.

Νασρί: «Δεν άξιζα την κλήση στην εθνική»
Το πάθημα του έγινε μάθημα.

Λίγο πριν τα παιχνίδια της εθνικής Γαλλίας κόντρα σε Γεωργία και Λευκορωσία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Σαμίρ Νασρί -που βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής του- αναφέρθηκε στο φραστικό επεισόδιο που είχε με δημοσιογράφο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012, το οποίο είχε ως συνέπεια να μείνει εκτός των «μπλε» για ένα χρόνο, λέγοντας πως δεν πρόκειται να κάνει κάτι παρόμοιο ποτέ ξανά.

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε:

«Για ένα χρόνο ζούσα στην αβεβαιότητα, αλλά δεν άξιζα να κληθώ στην εθνική. Είχα τη χειρότερη σεζόν μου από τότε που έγινα επαγγελματίας. Ένιωθα πολύ πόνο μέσα μου και υπέφερα αρκετά. Δεν πρόκειται να κάνω κάτι παρόμοιο ποτέ ξανά. Περισσότερο μετάνιωσα που έδωσα κακό παράδειγμα στα παιδιά που με είχαν σαν ήρωα. Δεν θέλω κάποια στιγμή να κάνουν ό,τι έκανα. Ξεπέρασα κάθε όριο. Πλέον το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να υποσχεθώ στον προπονητή μου πως δεν θα φερθώ έτσι ποτέ ξανά στο μέλλον». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: