Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

«Λούτσο, έλα»

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να τελειώσει το θέμα του Λουτσιάνο Φιγκερόα με τον Παναθηναϊκό να έχει εξηγήσει στον παίκτη πως πρέπει άμεσα να γνωρίζει τις προθέσεις του.

«Λούτσο, έλα»
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την έκβαση της επιστροφής του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Ο Νίκος Νταμπίζας συνέχισε και χθες τις επαφές με τον πατέρα (μάνατζερ) του Αργεντινού φορ, με την οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές να είναι μικρή.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» εξήγησε στην πλευρά του 32χρονου παίκτη πως θέλει να γνωρίζει άμεσα τι θα γίνει, διότι αν δεν υπάρξει συμφωνία, θα πρέπει να ενεργοποιήσει άλλες περιπτώσεις ελεύθερων επιθετικών που έχει σε αναμονή.

Το θέμα είναι ότι ο παίκτης προσπαθεί να κερδίσει όσα παραπάνω μπορεί, ενώ η διοίκηση επιχειρεί να κάνει την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Πάντως, ο Παναθηναϊκός φέρεται να προσφέρει 250.000 ευρώ (συν τα μπόνους) στον Φιγκερόα.

Τι γίνεται με Τοτσέ – Κουίνσι

Δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που φέρονται να απασχολούν συλλόγους της Τουρκίας και του Ισραήλ και δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου είναι ο Τοτσέ και ο Κουντσί. Ο Ισπανός επιθετικός φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Χάποελ Μπερ Σεβά και κάποιους τουρκικούς συλλόγους.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δεχθεί κάποια πρόταση και στη συνέχεια να λύσει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Κουίνσι είχε επαφές με την Ριζεσπόρ, όμως η πρόταση δεν ήταν αυτή που περίμενε και φέρεται να είχε επικοινωνία με τον Νταμπίζα, στον οποίο ζήτησε να συνεχίσει να προπονείται μέχρι τον Γενάρη και τότε να λύσει το συμβόλαιό του. Μέχρι τον Ιανουάριο, όμως, θα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική – φυσική κατάσταση.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: