Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Η κόντρα συνεχίζεται...!

Καλά κρατεί η κόντρα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ. Νέα ανακοίνωσε από την ΠΑΕ.

Η κόντρα συνεχίζεται...
Νέα ανακοίνωση με την οποία βρίσκεται απέναντι από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, εξέδωσε η ΠΑΕ της Ηπείρου.

Αναλυτικά η μακροσκελής ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τους απαράδεκτους και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς του διευθυντή του ερασιτέχνη Δημήτρη Στούκα, προς τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, τους γενικούς αρχηγούς και τους προπονητές, βετεράνους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στο χωρίς όρια παραλήρημα του.

Η δήλωση, αποκάλυψη, δε του προέδρου του ερασιτέχνη Χρήστου Τσάγγα, ότι δεν υπάρχει κανένας ηθικός ενδοιασμός να επιδιωχθεί αφαίρεση βαθμών στην επαγγελματική ομάδα, ώστε να εξαναγκασθεί αυτή να αποδώσει τα υποτιθέμενα οφειλόμενα ποσά προς το σωματείο, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δ/ντή του, επιβεβαιώνουν πλήρως τους λόγους που η ΠΑΕ προέβη στην ανακοίνωση της δυσάρεστης γι' αυτή διακοπή σχέσεων με το ερασιτεχνικό σωματείο, εφόσον τέτοιου είδους λογικές και συμπεριφορές την βρίσκουν αντίθετη.

Το δήθεν ενδιαφέρον που υπέδειξαν για τους νεαρούς αθλητές, εκ των υστέρων, πρόεδρος και δ/ντής του ερασιτέχνη δεν πείθουν κανένα υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο του αθλητισμού.
Το ήθος και η αξιοπρέπεια των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δεν επιτρέπουν να γίνουν ομοτράπεζοι με τους υβριστές τους, αλλά και με όσους χρησιμοποιούν σαν μέτρο πίεσης νεαρούς αθλητές, βάζοντας πάνω απ όλα οικονομικά συμφέροντα, αδιαφορώντας για οποιαδήποτε επίπτωση μπορούν να έχουν αυτά για την ομάδα.

Από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα παρέχεται στο εξής η δυνατότητα να πλαισιώνουν την ομάδα όσοι νεαροί αθλητές επιθυμούν από άλλα πλέον σωματεία της πόλης και ολόκληρης της Ηπείρου.

Για την σωστή ενημέρωση των φιλάθλων μας, προκειμένου να υπάρξουν σωστά συμπεράσματα, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με τα τηρούμενα σε αυτή στοιχεία, το ποσό που έχει εισπράξει ο ερασιτέχνης από την σεζόν 2008-09, που ανέλαβε την ομάδα ο κος Χριστοβασίλης, μέχρι σήμερα είναι της τάξεως των 80.440,00 ευρώ (τα 7.440,00 ευρώ αφορούν εισιτήρια διαρκείας που ζητήθηκαν και δόθηκαν έναντι ποσοστών). Στον ερασιτέχνη επίσης εκτός των χρημάτων που του έχουν αποδοθεί, έχουν δοθεί όργανα γυμναστηρίου και αθλητικό υλικό αξίας 25.000,00 ευρώ.

Σύμφωνα με τις εκκαθαρίσεις των αγώνων, το σωματείο του ερασιτέχνη δικαιούται ποσοστά συνολικής αξίας 103.151,30 ευρώ, που σημαίνει ότι οφείλει και 2.288,7 ευρώ στην ΠΑΕ.

Αφήνουμε τα συμπεράσματα στην κρίση των φιλάθλων.

Τα στοιχεία είναι στην διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερομένου.

Τέλος, για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ο αθλητισμός εξακολουθεί να είναι ιδέα και όχι υπόθεση franchise».

Δεν υπάρχουν σχόλια: