Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Επέστρεψε στην πρώτη ομάδα της Λιόν ο Γκομίς!!

Στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα της Λιόν επέστρεψε ο Μπαφετιμπι Γκομίς, αφού δεν κατάφερε να βρει ομάδα για να πάρει μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι.

Επέστρεψε στην πρώτη ομάδα της Λιόν ο Γκομίς
Στις προπονήσεις της Λιόν, έπειτα από τις πολυήμερες διακοπές και τις προπονήσεις του με τους «μικρούς», επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης ο Μπαφετιμπί Γκομίς.

Ο Γάλλος φορ δεν κατάφερε να βρει ομάδα μέσα στο καλοκαίρι, με τη μεταγραφή του στη Νιούκαστλ να «χαλάει» λόγω… δόλιας κίνησης της Μαρσέιγ (σύμφωνα με τον πρόεδρο των «λιονέ», Ζαν Μισέλ Ολάς), και ο Ρεμί Γκαρντ τον κάλεσε και πάλι στην πρώτη ομάδα.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, οι δύο άνδρες είχαν συζήτηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, κατά την οποία έγινε ξεκάθαρο πως ο «Μπαφέ» υπολογίζεται ακόμη και για το αρχικό σχήμα, εφόσον κάνει τις απαραίτητες προπονήσεις για να βρεθεί και πάλι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Μάλιστα, ο «πάνθηρας» έγραψε στο Twitter: «Επέστρεψα στις προπονήσεις με την ομάδα σήμερα το πρωί. Όταν επανέλθω (σε αγωνιστικούς ρυθμούς) θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο».

Μαζί με τον Γκομίς, στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Ζίμι Μπριάν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: