Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Το «αντίο» του Κακά στη Ρεάλ!!

Αποχαιρετιστήρια δήλωση, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους και τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε ο Κακά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ισπανικού συλλόγου.

Το «αντίο» του Κακά στη Ρεάλ
Τέσσερα χρόνια δεν είναι λίγα…

Έτσι και ο Κακά δεν μπόρεσε να χωρέσει μέσα σε μερικές γραμμές όλα αυτά που έζησε στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατάφερε να κατακτήσει τρεις τίτλους (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Ισπανίας).

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο Βραζιλιάνος χαφ είχε και δύσκολες στιγμές, όμως θα θυμάται πάντα με αγάπη τη «βασίλισσα» και τους ανθρώπους που συναναστράφηκε, έχοντας ως στόχο πάντα την επιτυχία.

Η δήλωση του διεθνούς άσου στο επίσημο σάιτ της Ρεάλ

Τέσσερις σεζόν ήταν πολλές για την αφιέρωση και τη βελτίωσή μου. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που φόρεσα τα λευκά κατάφερε να κερδίσω τρεις τίτλους. Σέβομαι απόλυτα αυτό τον μεγάλο σύλλογο.

Τώρα μπορώ να ξεκινήσω μία νέα καριέρα, αλλά θα θυμάμαι με αγάπη τις καλές στιγμές που έζησα στην Ισπανία και τη διαβεβαίωσε ότι κάθε προσπάθεια έγινε με γνώμονα την επιτυχία. Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά θα ένα μέρος της ιστορίας ενός σπουδαίου συλλόγου όπως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα στην ζωή μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, τους προπονητές μου, όλους τους εργαζόμενους, τη διοίκηση και τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, όλους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και όλους εκείνους που με υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ πολύ και… ζήτω η Ρεαλ!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: