Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

«Είμαι αφοσιωμένος στην Αθλέτικ»

Την αφοσίωσή του, αλλά και το ότι ουδείς από την Γιουνάιτεντ επικοινώνησε μαζί του, τόνισε μέσα από δηλώσεις του ο Άντερ Ερέρα.

«Είμαι αφοσιωμένος στην Αθλέτικ»
Ήταν αναμφίβολα ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών.

Ο λόγος για τον Άντερ Ερέρα, ο οποίος έφτασε μία… ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η μεταγραφή του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στους «κόκκινους διαβόλους» δεν έγινε ποτέ.

Με δηλώσεις του τόνισε ότι παραμένει πιστός στους Βάσκους και ότι κανείς από τον αγγλικό σύλλογο δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί του για να συζητήσουν την μεταγραφή του. Ωστόσο, θεωρεί τιμή του που μία τόσο μεγάλη ομάδα ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που φοράω τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Τις τελευταίες 24 ώρες είμαι πάρα πολύ ήρεμος και ούτε πέρασα ιατρικές εξετάσεις, ούτε με απασχόλησε τίποτα ιδιαίτερα. Δεν υπήρξε καμία συμφωνία με εμένα και την Γιουνάιτεντ και ουδέποτε επικοινώνησε κάποιος μαζί μου. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έγινε μία πρόταση στην Αθλέτικ, αλλά ήξερα ότι κάποιος θα έπρεπε να καταβάλλει την ρήτρα μου για να προχωρήσει η μεταγραφή. Ούτε εγώ, ούτε ο ατζέντης μου μιλήσαμε με ανθρώπους της Γιουνάιτεντ. Εγώ όπως είπα ήμουν απόλυτα ήρεμος αυτές τις μέρες. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου και χαρούμενος που αγωνίζομαι εδώ. Ωστόσο, είναι μεγάλη τιμή για μένα, που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή μου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ερέρα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: