Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

«Αξίζει τα διπλάσια ο Νεϊμάρ…»

Λόγους για να αποδείξουν ότι η μεταγραφή του Νεϊμάρ είναι καλύτερη από εκείνη του Γκάρεθ Μπέιλ ψάχνει ο καταλανικός Τύπος, ο οποίος παραθέτει διάφορα στατιστικά στοιχεία.

«Αξίζει τα διπλάσια ο Νεϊμάρ…»
Χωρίς αμφιβολία το φετινό καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα ενισχύθηκαν με δύο πολύ δυνατά ονόματα, τα οποία απασχόλησαν έντονα τον διεθνή Τύπο.

Ο Νεϊμάρ (21 ετών επιθετικός) και ο Γκάρεθ Μπέιλ (24 ετών εξτρέμ) αποτελούν τα «στοιχήματα» των δύο διεκδικητών του τίτλου της Primera Division.

Οι «μπλαουγκράνα» προτίμησαν την οικονομική ισορροπία σε σχέση με την «βασίλισσα», η οποία φέρεται να έδωσε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ.

Ωστόσο, η «Mundo Deportivo» παραθέτει διάφορα στοιχεία, τα οποία… αποδεικνύουν ότι αν ο Ουαλός μεσοεπιθετικός κόστισε το παραπάνω ποσό, τότε οι Καταλανοί έπρεπε να διαθέσουν τα διπλάσια για τον Βραζιλιάνο στράικερ.

Ο Νεϊμάρ είναι 21 ετών και η Μπαρτσελόνα πλήρωσε 57 εκατ. ευρώ στην Σάντος για έναν παίκτη που έχει σκοράρει 137 γκολ με τη Σάντος και ένα με την νέα του ομάδα. Από την πλευρά του, ο «κατοστάρης» Μπέιλ μετράει 60 γκολ με την Σαουθάμπτον και την Τότεναμ.

Όσον αφορά τις εθνικές τους ομάδες, ο Βραζιλιάνος έχει σκοράρει 24 φορές με τη «σελεσάο», ενώ ο Ουαλός έχει σημειώσει 11 γκολ με την εθνική του ομάδα.

Επίσης, ο Νεϊμάρ έχει εννέα τρόπαια και με την εθνική Βραζιλιάς, ενώ ο Μπέιλ δεν έχει ακόμα γευτεί την κατάκτηση κάποιο τίτλου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: