Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

«Αν δεν παίζεις… δεν κερδίζεις»

Η Σουηδία μπορεί να μην ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος για την Εθνική, όμως όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Στράτος Περπέρογλου… αν δεν παίξεις, δεν κερδίζεις.

«Αν δεν παίζεις… δεν κερδίζεις»
Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για την ευρεία νίκη της Εθνικής επί της Σουηδίας στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ και εξήγησε πως παρά το ότι οι Σκανδιναβοί δεν είναι τόσο δυνατή ομάδα, για να τους κερδίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπρεπε να… παίξει.

«Προφανώς είμαστε καλύτεροι από τη Σουηδία, αλλά όπως είδατε αν δεν παίζεις δεν ... κερδίζεις. Είχαμε την απαραίτητη σοβαρότητα όταν χρειάστηκε, ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε εν τέλει εύκολα στη νίκη. Σημασία δεν έχει ποιος παίζει καλά, άλλωστε σε μια Εθνική όπως η ελληνική υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που μπορούν να κάνουν καλή δουλειά. Σημαντικό είναι να πηγαίνουμε όπως έχουμε σχεδιάσει. Βήμα-βήμα, νίκη-νίκη. Άρα, η επόμενη μέρα δεν μπορεί παρά να έχει το ματς με τη Ρωσία, που όσες ελλείψεις κι αν έχει δεν παύει να παραμένει ισχυρή...», ήταν τα λόγια του διεθνούς φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: