Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

«Προσπαθώ να δίνω τη ψυχή μου»

Να δίνει τη ψυχή του για τον ΠΑΟΚ θέλει ο Πάμπλο Γκαρσία.

«Προσπαθώ να δίνω τη ψυχή μου»
Την επιθυμία να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον ΠΑΟΚ, κάτι που σκέφτεται να κάνει στο τέλος της σεζόν εξέφρασε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής δήλωσε πως θέλει να δίνει και τη ψυχή του για τον «Δικέφαλο του βορρά».

Ακόμη, ο Γκαρσία επισήμανε την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί φέτος να κάνει το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον αέρα του “Arena FM”:

Για την επιστροφή του:
«Είμαι χαρούμενος με την επιστροφή μου, θέλω να τελειώσω εδώ την καριέρα μου, συνεχίζω να δουλεύω για να είμαι καλά. Μετά είναι θέμα του προπονητή, όταν θα είμαι στη διάθεσή του».

Για τον τίτλο που λείπει από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια:
«Λείπει το ποιοτικό βήμα παραπάνω, πάντα βρισκόμαστε σε θέση ισχύος. Όταν είμαστε κοντά να πάρουμε το πρωτάθλημα, μας το παίρνουν μέσα από τα χέρια μας. Φέτος είμαστε νέα ομάδα, έχουμε υπομονή, πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Για τον Στέφενς:
«Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο και τις δικές του συνήθειες. Προσπαθεί για το καλύτερο, φέρεται δίκαια στους παίκτες».

Για το πως θέλει να τελειώσει την καριέρα του:
«Δεν θέλω να τελειώσω την καριέρα μου με προπονήσεις, θέλω να τελειώσω μέσα στο γήπεδο και όχι απ' έξω βγάζοντας φωτογραφίες».

Για το πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο:
«Η αρχική ιδέα είναι να σταματήσω στο τέλος της σεζόν, αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για τον ΠΑΟΚ νιώθω αγάπη, η οικογένειά μου νιώθει καλά εδώ και αυτό είναι σημαντικό. Είμαι από την Ουρουγουάη, δεν είμαι από την Ελλάδα, αλλά χαίρομαι που φοράω την φανέλα του ΠΑΟΚ».
Στο παιχνίδι με τη Λέτσε αναμένεται η επιστροφή του Ντιέγκο Μιλίτο στην αποστολή της Ίντερ. Ο επιθετικός των «νερατζούρι», είναι τραυματίας περίπου έξι εβδομάδες και η επιστροφή του υπολογίζεται στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ιταλίας με τη Λέτσε για το Καμπιονάτο.

 Ο Μιλίτο δεν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Ίντερ, από τις 6 Φεβρουαρίου καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό δευτέρου βαθμού στον ιγνυακό τένοντα.

Σύμφωνα όμως με ιταλικά δημοσιεύματα ο 30χρονος φορ, βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας και θα είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στη Λέτσε.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: