Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Μόνο έτσι θα κάνει καριέρα ο Φετφατζίδης!!

"Ντου στα Αποδυτήρια" για μία από τις πιο πολυσυζητημένες μεταγραφές. Μπορεί να πιάσει ο Φετφατζίδης στο ιταλικό πρωτάθλημα; Ο γνωστός - άγνωστος του spotdog έχει την απάντηση! Περισσότερα είναι όσα έχουν γραφτεί γι΄ αυτόν, παρά τα ποδοσφαιρικά λεπτά που έχει παίξει. Ο Φετφατζίδης φεύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα, και μάλιστα με αρκετά λεφτά, δίχως να έχει μονιμοποιηθεί, χωρίς να θεωρείται ενδεκαδάτος.
Ταλέντο κι εξέλιξη
Προσωπικά, το έχω γράψει κι άλλες φορές ότι το ταλέντο του Φετφατζίδη είναι δεδομένο. Δεν ήταν, όμως, δεδομένη και η εξέλιξή του.
Βελτίωση
Ενώ στην αρχή όταν πρωτόπαιξε στη Σούπερ Λίγκα έδειξε τι μπορεί να κάνει, στη συνέχεια δεν είχε ανάλογη βελτίωση. Άσε, βέβαια, τον θόρυβο που γινόταν γύρω από το όνομά του. Μικρό παιδί είναι, δεν ήταν και δύσκολο να αποπροσανατολιστεί.
Μαχητικός
Φέτος, όμως, ο Φετφατζίδης έδειξε να συνέρχεται. Από τότε που ανέλαβε ο Μίτσελ πήρε αρκετά τα πάνω του και στην προετοιμασία ήταν πια σε καλή κατάσταση. Αναλάμβανε πρωτοβουλίες, δεν φοβόταν να μπει στις φάσεις, ήταν πιο μαχητικός.
Την μπάλα
Αυτό, άλλωστε, έλειπε από τον Φετφατζίδη. Μπάλα ξέρει, γρήγορος είναι, έκρηξη διαθέτει. Δεν είχε αυτοπεποίθηση, όμως. Και δεν έμπαινε στο γήπεδο δυνατά. Με συνέπεια, στο πρώτο τζαρτζάρισμα ο αντίπαλος να του παίρνει την μπάλα.
Να σκληρύνει
Ο Φετφατζίδης είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα. Στην Ιταλία έχει την ευκαιρία, σε ένα νέο κι άγνωστο περιβάλλον, να κλείσει τα αυτιά του και να δουλέψει για να βελτιωθεί, έτσι ώστε να μπορέσει να πιάσει στην καινούργια του ομάδα. Και να σκληρύνει. Να ωριμάσει. Γιατί, λοιπόν, να μην τα καταφέρει τελικά;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: