Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Αυτός στους «16»

Αυτός στους «16»Η πρόκριση… άργησε μια αγωνιστική! Ο Ολυμπιακός μπορεί να στάθηκε άτυχος στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν και να μην πανηγύρισε την κατάκτηση του εισιτηρίου για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο αυτό θα μπορέσει να το κάνει και με εορταστικό χαρακτήρα στο γήπεδό του «Γ. Καραϊσκάκης» υπό τα βλέμματα των οπαδών του. Απέναντί του θα είναι η Άντερλεχτ η οποία μετά την ήττα από την Μπενφίκα στην περασμένη –πια- αγωνιστική έχει χάσει κάθε ελπίδα για την κατάκτηση έστω της τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μίτσελ χθες στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το σύνθημα…

«Ήρθαμε τόσο κοντά σε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά μας μένει μία γλυκιά γεύση για την προσπάθεια και μία πικρή γεύση για το αποτέλεσμα. Δύο λεπτά πριν τελειώσουν τα ματς, είχαμε την πρόκριση. Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Πρέπει να παραμείνουμε θετικοί. Πρέπει να κερδίσουμε την Άντερλεχτ, πιστεύουμε πως μπορούμε να το κάνουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος κατέληξε:

«Μας μένει η απογοήτευση για την ήττα στο τέλος, αλλά ταυτόχρονα και η πίστη ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση», πρόσθεσε.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος –βάσει των πρώτων εκτιμήσεων- έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση αυτή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: