Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Μπλαν: «Μας έβαλε σε μπελάδες η αποβολή»

Ευχαριστημένος από τον τρόπο που η Παρί ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες του αγώνα μετά την αποβολή του Βεράτι εμφανίστηκε ο Λοράν Μπλαν.

Μπλαν: «Μας έβαλε σε μπελάδες η αποβολή»
Ο προπονητής της Παρί, Λοράν Μπλαν, δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του, πλην του Μάρκο Βεράτι, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

«Είναι θετικό ότι κερδίσαμε και εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Αρχίσαμε καλά το ματς, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα δεδομένα με την αποβολή. Θα προτιμούσα, σαφώς, να παίζαμε με έντεκα μέχρι τέλος. Η κόκκινη μάς έβαλε σε μπελάδες. Όμως είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που αντεπεξήλθαμε στις συνθήκες αυτές. Ήταν ένα καλό μάθημα. Κερδίσαμε χάρη στην προσπάθεια όλων των παικτών», δήλωσε.

Όσο για την αποβολή του Βεράτι είπε: «Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον Βεράτι, αλλά αυτή τη φορά ήταν άτυχος. Σε αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να κάνεις τέτοιο λάθος. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Το θέμα δεν θα πάρει συνέχεια».

Tέλος, για το ματς με την Μπενφίκα είπε: «Όπως σε όλα τα ματς θα παίξουμε για τη νίκη. Δεν ξέρω ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσουμε. Μετά την πρώτη θέση θα μπορέσουμε να κάνουμε λίγο rotation εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: