Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Αφού μάρκαρε και ο ‘Ιμπρα’»…!

Στο γεγονός πως η αποβολή του Βεράτι ανάγκασε και τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να μαρκάρει στάθηκε ο Αντριέν Ραμπιό, ώστε να δείξει το πάθος της Παρί για τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Αφού μάρκαρε και ο ‘Ιμπρα’»…
Ο Γάλλος επιθετικός θεωρεί πως η ομάδα του έδειξε θέληση και αποφασιστικότητα και η επιτυχία ήρθε με απόλυτα συνολική δουλειά.

Αναλυτικά: «Μετά την κόκκινη κάρτα του Βεράτι, όλα έγιναν δύσκολα και περίπλοκα για εμάς. Όμως, δείξαμε δύναμη και αποφασιστικότητα. Η ομάδα δούλεψε πολύ ως σύνολο. Ακόμα και ο "Ίμπρα" γύριζε πίσω για να μαρκάρει, κάτι που, φυσικά, και δεν είναι η δουλειά του στο γήπεδο. Η νίκη μας ήταν απόρροια πολύ καλής ομαδικής δουλειάς».

Ο Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ συμπλήρωσε πως: «Φέτος, παίζουμε πολύ καλά. Είναι αλήθεια πως δεχτήκαμε ένα γκολ, όμως, βγήκαμε στην αντεπίθεση, βάλαμε και άλλο και νικήσαμε. Συνεχώς γινόμαστε καλύτεροι. Ο στόχος που είχαμε θέσει για να περάσουμε στην επόμενη φάση έγινε πράξη. Η νίκη, η εμφάνιση και η πρόκριση μας δίνουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Έχουμε φιλοδοξίες για φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ελπίζουμε τώρα σε μια καλή κλήρωση». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: