Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Πρόβλημα έχει και ο Άρης»

giotas
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη αλλά και υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ Θωμάς Γιώτας, όπου αναφέρθηκε στο πρόβλημα με τα πλασματικά τιμολόγια. 
Αναλυτικά είπε:
Για την συνάντηση που θα γίνει:
“Είναι μια πρωτοβουλία της Κοινωνίας Μελών Άρη. Ο κ. Στεφανίδης μας έχει καλέσει μαζί με την ΠΑΕ, στις 19:00 για να συζητήσουμε για πολλά σοβαρά θέματα. Θα πρέπει η ΚΜΑ να παίξει σωστά τον θεσμικό της ρόλο. Πιστεύω πως σήμερα θα σταθεί αντάξια του ρόλου της. Από το παρελθόν δεν μας έχει επιδείξει πολύ καλά πράγματα. Ελπίζω με την διοίκηση του κ. Στεφανίδη να πάρει τις σωστές αποφάσεις καθώς δεν υπάρχουν χρονικά όρια”.
Για την κριτική που έγινε από τους οργανωμένους οπαδούς στην Κοινωνία Μελών:
“Οι σύνδεσμοι είναι ο λαός και βλέπουν το ποδόσφαιρο πιο ψηλά. Είναι λογική η αγανάκτηση τους με την Κοινωνία Μελών καθώς στο παρελθόν δεν έκανε αυτό που έπρεπε ως μεγαλομέτοχος. Εμείς ως Ερασιτέχνης είμαστε η μάνα του συλλόγου και θέλουμε να πηγαίνει καλά το ποδόσφαιρο και οικονομικά και αγωνιστικά. Θέλουμε το αυτονόητο, αυτό που θέλει ο κάθε Αρειανός. Δε θέλω να αναφερθώ σε ονόματα αλλά οι προηγούμενες διοικήσεις στην Κοινωνία Μελών Άρη δεν τήρησαν σωστά τον θεσμικό ρόλο τους. Τα ονόματα είναι γνωστά”.
Για την ανάγκη να γίνουν γνωστά τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας:
“Το πόρισμα έχει καθυστερήσει πάρα πολύ. Θέλουμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Κάθε μέρα βγαίνει ένα καινούριο δεδομένο. Όλοι γνωρίζουν τώρα τα έσοδα και που πηγαίνουν. Αυτό θα έπρεπε να γινόταν αυτό και παλαιότερα”.
Για το τμήμα βόλεϊ του Άρη:
“Για την περίπτωση του βόλεϊ έχω ευθύνη και λέω πως φταίω εγώ αν και βρήκα καμένη γη και δεν είχα τα χρονικά όρια να κάνω τις απαραίτητες κινήσεις. Ο Κράβαρικ ήταν καταπληκτικός βολεϊμπολίστας και στον Ηρακλή έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Έχει μεγάλη απειρία αλλά πολλά θετικά στοιχεία και μπορεί στο μέλλον να γίνει ένας εξαιρετικός προπονητής. Χωρίσαμε σαν φίλοι.
Εγώ θα προσπαθήσω να φέρω όποιους παίκτες μου υποδείξει ο νέος προπονητής του Άρη και ο κ. Χαριτωνίδης ο οποίος είναι δάσκαλος του βόλεϊ. Θέλουμε να πάρουμε τρεις βολεϊμπολίστες οι οποίοι θα ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα και θα την ενισχύσουν σημαντικά. Επιπλέον, σε λίγες μέρες θα  ανακοινώσω τους χορηγούς και τότε θα δούμε πια άλλη ομάδα έχει τέτοιους χορηγούς με τόσα χρήματα”.
Για το πρόβλημα με τα πλασματικά τιμολόγια:
“Ο Άρης έχει πολλά χρήματα σε τιμολόγια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα για τον Ερασιτέχνη. Κάποιοι κάνουν κριτική χωρίς να κάνουν αυτοκριτική. Το ποσό είναι αρκετά εκατομμύρια οπου μπορούν να γίνουν βρόγχος και να πνίξουν τον Άρη. Γιατί δεν τα έλεγαν παλαιότερα αυτά; Οι σύνδεσμοι μονάχα έκαναν κριτική. Τα ποσά βέβαια δεν είναι στο επίπεδα των χρεών του Ηρακλή. Υπάρχει πάντως κίνδυνος μεγάλος”.
Για την ανάγκη να βρεθεί επενδυτής στη ΠΑΕ:
“Πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βρεθεί ο άνθρωπος που έχει τα χρήματα για να καταφέρουμε να κάνουμε μια καλή ομάδα”.
Για όσα ακούστηκαν περί επενδυτή στον Άρη:
“Από πλευράς μου δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Αν τώρα η ΠΑΕ έχει κάτι συγκεκριμένο θα το μάθουμε σήμερα. Δεν στηρίζομαι στις δηλώσεις”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: