Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Εξαρτιόμαστε από το άλλο ματς του ομίλου»

Στο γεγονός πως η πρόκριση της Μπενφίκα εξαρτάται από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ και όχι τι θα κάνουν οι «αετοί» κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στάθηκε ο Ζορζέ Ζέσους.

«Εξαρτιόμαστε από το άλλο ματς του ομίλου»
Ο τεχνικός των Λουζιτανών τόνισε πως επετεύχθη ο στόχος του Europa League στις Βρυξέλλες κόντρα στους πρωταθλητές Βελγίου, όμως όχι ακόμα αυτός του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν ελπίδες για την πρόκριση στους «16», θεωρώντας πως Ολυμπιακός και Αντερλεχτ δεν έχουν μεγάλες διαφορές, όπως θα πρέπει πρώτα να νικήσουν αυτοί την αδιάφορη Παρί, «αποθεώνοντας» Φέισα και Μάτιτς.

Αναλυτικά: «Ο στόχος μας δεν επετεύχθη ακριβώς, αλλά μόνο για σήμερα. Η Μπενφίκα δεν είχε νικήσει ποτέ στις Βρυξέλες και εκεί σήμερα εξασφάλισε το Europa League. Στο τέλος της ημέρας, μας μένει η ελπίδα. Εξαρτάται από το άλλο παιχνίδι και πιστεύω πως είναι δυνατή η πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Άντερλεχτ. Εμείς, όμως, πρέπει να νικήσουμε την Παρί για να έχουμε ελπίδες. Θα αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Πραγματικά, απόλαυσα την εμφάνιση του Φέισα. Μαζί με τον Μάτιτς, κάνουν ένα σπουδαίο δίδυμο στο κέντρο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: