Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

“Φεύγει ο Κάτσε”

1448051_w2
Για το μέλλον του Εργκίς Κάτσε μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάσι, λέγοντας πως τον Ιανουάριο θα φύγει σίγουρα από τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα “calciomercato.it”:
«Πριν από πολύ καιρό φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μπλουζάκι όπου απεικονίζεται το σύμβολο της Αλβανίας, ο δικέφαλος αετός, αλλά υπήρχε και μια συντομογραφία του κινήματος του Κοσσυφοπεδίου (UCK), που έρχεται σε αντίθεση με τους Έλληνες και τους Σέρβους» εξήγησε αρχικά ο Ντε Μπιάσι και συνέχισε: «Γι αυτό τον λόγο στη Θεσσαλονίκη ήρθε η καταστροφή! Μίλησα με τον Ζήση Βρύζα, δεξί χέρι του προέδρου του ΠΑΟΚ και πρώην παίκτη μου στο Τορίνο, και μου είπε ότι περίπου 50 οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν κατά της κίνησης του Κάτσε. Αλλά, ο Κάτσε δεν ήξερε καν τι σήμαινε αυτό που έγραφε το μπλουζάκι. Δεν ήταν ούτε 20 χρονών. Αυτό είναι παράλογο και μας αφήνει άναυδους», είπε και συνέχισε τονίζοντας:
«Είναι μικρός σωματικά, αλλά είναι ωραίος στο κέντρο του γηπέδου, στη θέση του κερδίζει σχεδόν όλες τις μονομαχίες. Τα στατιστικά στοιχεία του ελληνικού πρωταθλήματος είναι η καλύτερη απόδειξη. Είναι τόσο νεαρός που μόνο καλύτερα μπορεί να πάει. Σε αντίθεση με αυτό διάβασα κάπου, δεν χρησιμοποιείται ως δεξιός μπακ. Είναι καθαρός μέσος που μπορεί να παίξει οπουδήποτε στο κέντρο. Για μένα, θα ήταν ιδανικό να έρθει να αγωνιστεί στην Ιταλία. Ξέρω ότι ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες εκτός από τη Λάτσιο. Σε κάθε περίπτωση θα αποχαιρετήσει σίγουρα τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: