Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Αυτή ήταν η μαγκιά του Ολυμπιακού!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Παρίσι. Ποιο είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει τους ερυθρόλευκους φέτος; Εντάξει, τι να συζητάμε τώρα; Η Παρί Σ.Ζ. είναι Παρί Σ.Ζ. Έχει τόσους παικταράδες κι ακόμα και με δέκα παίκτες πήρε το ματς. Απ’ ό,τι βλέπω, μάλιστα, θα πάει μακριά στην διοργάνωση. Και πέρυσι, άλλωστε, στις λεπτομέρειες αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα.
Μπορούσε την ισοπαλία
Ο Ολυμπιακός, πάντως, θα μπορούσε να φύγει με την ισοπαλία. Και δεν μιλάω μόνο για το γκολ που πέτυχε και που υπήρχε όντως οφσάιντ. Έκανε κι άλλες ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, ειδικά στο α’ μέρος.
Δεν τα’ χασε
Εκεί, όμως, που θέλω να σταθώ περισσότερο είναι στο θέμα της διαχείρισης του αγώνα. Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, δεν τα’ χασε επειδή η Παρί προηγήθηκε στο 7’ με την Ιμπραϊμοβιτς.
Σωστή διαχείριση
Κι αυτό είναι το στοιχείο που κάνει τον φετινό Ολυμπιακό να ξεχωρίζει στην Ευρώπη. Ότι δεν πανικοβάλλεται. Μπορεί, δηλαδή, να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες του κάθε αγώνα και να κάνει σωστή διαχείριση.
Δεν θολώνει
Αν, δηλαδή, θυμηθούμε τα προηγούμενα ματς στο τσάμπιονς λιγκ, τότε θα δούμε ότι μόνο στο β’ μέρος με την Παρί Σ.Ζ. στο Γ. Καραϊσκάκης είχε πρόβλημα και δεν μπορούσε να αντιδράσει σωστά. Σε όλα τα άλλα παιχνίδια, ακόμα κι όταν πιέστηκε, δεν θόλωσε το μυαλό του.
Ξέρει τι θέλει
Αυτή, λοιπόν, είναι η μαγκιά του φετινού Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Είναι συγκεντρωμένος και ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, ακόμα κι όταν βρεθεί πίσω στο σκορ ή όταν κάτι δεν του πάει καλά.
Το δικαιούται
Αν διαχειριστεί ανάλογα και τον αγώνα με την Άντερλεχτ, δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Το δικαιούται, άλλωστε.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: