Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Έχεις επενδυτή; Απόδειξη…!

hliadis
Την υλοποίηση των δημόσιων δεσμεύσεων, που πήραν μέσα από τις δηλώσεις τους στον ARENA 89.4 μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, για την έλευση του επενδυτή σήμερα στην Θεσσαλονίκη, περιμένει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας με… κομμένη την ανάσα. Πρόκειται για ένα ζήτημα υψίστης σημασίας για το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να μπορέσει η ΠΑΕ να ξεφύγει από την δυσμενή θέση στην οποία έχει περιέλθει λόγω των διοικητικών λαθών του παρελθόντος.
Οι κ.κ. Αθανασιάδης και Ζαχαρέλης, στις δηλώσεις που έκαναν την Δευτέρα (26/11), προϊδέασαν για τις εξελίξεις που αναμένεται να τρέξουν για το θέμα του επενδυτή. Ένα θέμα που έτρεξε με πολύ γοργούς ρυθμούς, γρηγορότερους απ’ ότι ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε, λόγω της απορριπτικής απόφασης του Πρωτοδικείου στην αίτηση της υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.
Ο Δημήτρης Ηλιάδης ενημέρωσε το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες για τις εξελίξεις, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις δηλώσεις των συνεργατών του, ενώ ακόμη και χθες το βράδυ άπαντες στην Αλκμήνης βεβαίωναν ότι τα πράγματα πηγαίνουν βάση του προγραμματισμού και ότι οι δεσμεύσεις τους, θα υλοποιηθούν για το θέμα του επενδυτή.
Το μόνο που απομένει είναι να αποδειχθούν και με πράξεις τα λόγια της διοίκησης Ηλιάδη, της οποίας η αξιοπιστία κρίνεται μέσα από τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: