Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Θα προκριθεί εδώ!!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για την ήττα στο Παρίσι και εκφράζει την βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός θα περάσει, παρά την πιθανότατη απουσία του Μήτρογλου
Θα προκριθεί εδώ
Ο Ολυμπιακός άγγιξε την πρόκριση από την 5η αγωνιστική, αλλά μια αδράνεια στο φινάλε του στέρησε την ισοπαλία, όπως και το γκολ της Μπενφίκα βέβαια στο τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ. Από αυτή την αναμέτρηση, ο Θρύλος πρέπει να κρατήσει την ανταγωνιστικότητα και την μαχητικότητα που έδειξε καθώς κοίταξε στα μάτια έναν σπουδαίο αντίπαλο, έκανε το παιχνίδι του, δίχως να φοβηθεί και είχε τον Μίτσελ να κάνει ένα εξαιρετικό κοουτσάρισμα. Από την άλλη υπήρξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που πήγαν καλά και ορισμένοι που υστέρησαν.

Ο Φουστέρ έκανε ένα εξαιρετικό ματς, αφού ήταν παντού, όπως και ο Σαλίνο που δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πλέον έχει πάρει με την αξία του, τη θέση του δεξιού μπακ. Από την άλλη απογοητευτική εμφάνιση έκανε ο Μπονγκ, ενώ ο Βάις που κλήθηκε να βοηθήσει φάνηκε πως βρίσκεται εκτός κλίματος και δεν έχει αυτή τη στιγμή, την έκρηξη που είχε στις πρώτες αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός απέδειξε συνολικά σε αυτό το ματς πως μπορεί ν’ αντέξει και τον ρυθμό, αλλά και να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε τοπ-ομάδες στην Ευρώπη.

Τώρα θα κληθεί να πάρει την πρόκριση, κατά πάσα πιθανότητα δίχως τον Κώστα Μήτρογλου και σίγουρα χωρίς τον τιμωρημένο Μανιάτη. Η Άντερλεχτ είναι μια ομάδα που δεν παρατάει κανένα παιχνίδι, τα παλεύει όλα, παρά την έλλειψη ποιότητας της. Στο ματς με την Μπενφίκα, άλλωστε, λίγο έλειψε να της κάνει την μεγάλη ζημιά. Η απουσία του αρχισκόρερ του Θρύλου, μπορεί να δημιουργεί ένα άγχος σε κάποιους, αλλά ο Ολυμπιακός, αν είναι αυτός που ξέρουμε, δεν θα έχει πρόβλημα με τους Βέλγους, θα κερδίσει το ματς, θα πάρει το τρίποντο και μαζί την πρόκριση για την 16άδα του Τσάμπιονς Λιγκ που θ΄ αποτελεί τεράστια επιτυχία.

ΥΓ: Ορισμένοι τολμούν να μιλούν για ρέντα του Ολυμπιακού. Ξεχνούν πως ο Θρύλος κρατούσε τη νίκη και στο «Ντα Λουζ» και όλα θα ήταν τελειωμένα, αν την είχε κρατήσει. Χάνει τον έναν πόντο στο Παρίσι στο τέλος και η Μπενφίκα παίρνει το ματς στο Βέλγιο στο φινάλε. Κι επιπλέον στην τελευταία αγωνιστική, θα παίξει δίχως Μανιάτη και πιθανότατα Μήτρογλου. Αν αυτό είναι ρέντα… τότε κάποιοι έχουν χάσει τη μπάλα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: