Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Ο ΠΑΟΚ ήθελε καλύτερες μεταγραφές»

ασ
O βετεράνος άσσος του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το παιχνίδι στο Καζακστάν ανάμεσα στην Σαχτιόρ Καρακαντί και τον «δικέφαλο». Επίσης αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής αλλά για τις μεταγραφές που έγιναν ή δεν έγιναν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Το μόνο που φοβάμαι όταν παίζουμε σε τέτοιες χώρες, είναι οι καιρικές συνθήκες. Αλλά από αυτά που άκουσα, η θερμοκρασία θα είναι κοντά στους 10 βαθμούς οπότε δεν περιμένω να επηρεαστεί ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι πάμε καλά προετοιμασμένοι στο Καζακστάν και ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να του εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Η πρόκριση αυτή δεν είναι σημαντική μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την Ελλάδα, καθώς φέρνει πολλούς βαθμούς στην χώρα αλλά θα είναι και μια τονωτική ένεση για την ΠΑΕ».
Για τις αλχημείες του Στέφενς στην ενδεκάδα: «O κάθε προπονητής βλέπει διαφορετικά τα πράγματα, από εκεί και πέρα όσο αναφορά τον Τζαβέλα σαν σέντερ μπακ, ο Στέφενς έκανε μια πρώτη δοκιμή, την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Άρη. Σε ένα παιχνίδι που ο Άρης βρήκε μια φορά μπροστά και έβαλε γκολ. Είναι ένα ρίσκο αλλά σίγουρα ο Ολλανδός ξέρει καλύτερα».
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ και την πορεία του μέχρι τώρα: «Με το ξεκίνημα περίμενα κάτι καλύτερο, ειδικότερα στο θέμα των μεταγραφών. Περίμενα παίκτες οι οποίοι θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Από εκεί και πέρα στο πρωτάθλημα ήδη έχουμε μείνει αρκετά πίσω από τον Ολυμπιακό . Οπότε σίγουρα περίμενα κάτι καλύτερο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: