Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για δίκαιο η άδικο αποτέλεσμα»

Δε θέλησε να σταθεί στον χαρακτήρα δίκαιο ή άδικο αποτέλεσμα ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Παρί, στρέφοντας το βλέμμα στο ματς με την Αντερλεχτ.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για δίκαιο η άδικο αποτέλεσμα»
Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως πρέπει να σταθούν απλά στο ότι έχασαν στο «Παρκ Ντε Πρενς» και να πάρουν τη νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Βελγίου, ώστε να «καθαρίσουν» την πρόκριση, την οποία έδειξαν πως αξίζουν μέχρι τώρα στους πέντε αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα.

Στάθηκε στο γεγονός πως δεν έγιναν αυτά είχαν σχεδιαστεί στις προπονήσεις και πως έδειξαν οι παίκτες υπέρμετρο σεβασμό στους αντιπάλους.
Χαρακτήρισε ως θετικό στοιχείο το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν πλέον για τη νίκη και έμεινε ικανοποιημένος ξανά από την απόδοση του Μήτρογλου.

Αναλυτικά: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλάμε για δίκαιο ή άδικο αποτέλεσμα ή για τύχη και ατυχία. Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε την Άντερλεχτ. Να νικήσουμε και να προκριθούμε.

Στις πέντε αγωνιστικές έχει φανεί ότι αξίζουμε την πρόκριση και γι' αυτήν θα παλέψουμε κόντρα στην Άντερλεχτ. Έχω την εντύπωση ότι όταν το ματς ήταν 1-1, η Παρί θα ήθελε να τελειώσει εκείνη τη στιγμή. Ούτε έψαχνε την ευκαιρία που της δόθηκε στο τέλος. Φυσικά, έχει την ποιότητα και τους παίκτες για μία τέτοια νίκη. Δεν μπορεί κανείς να πει κάτι διαφορετικό.

Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι η επιλογή των παικτών. Είχαμε δύο προβλήματα: Δεν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει και δείξαμε περισσότερο σεβασμό στην Παρί απ' όσο έπρεπε. Σε πολλές περιπτώσεις, μας έλειψε η τόλμη. Σε πολλές επιθέσεις μας, σεβαστήκαμε υπερβολικά τον αντίπαλο.

Το πιο θετικό που μας μένει είναι ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να παίζει για τη νίκη σε οποιοδήποτε γήπεδο και με οποιονδήποτε αντίπαλο. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπορείς να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό με τον αντίπαλο να έχει λιγότερους παίκτες.

Ο Μήτρογλου έκανε καλή δουλειά. Βοήθησε και σε αυτό τον αγώνα. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει βελτιώσει στο παιχνίδι του. Είμαστε ανήσυχοι με τον τραυματισμό του. Θα ξέρουμε την Πέμπτη ακριβώς για πόσες μέρες δεν θα τον έχουμε μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: