Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Δεν κοιτάμε τα μπάτζετ»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν κοιτούν ποιος είναι αντίπαλος και τα μπάτζετ των ομάδων στάθηκε ο Κώστας Μανωλάς, μετά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Δεν  κοιτάμε τα μπάτζετ»
Ο διεθνής αμυντικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως όλοι στους νταμπλούχους κοιτούν να παίζουν την μπάλα τους σε όλα τα ματς και πως δεν φοβούνται καμία ομάδα. Πιστεύει πως στο πρώτο ημίχρονο δεν στάθηκαν καλά, όμως στο δεύτερο πάλεψαν και έχασαν στη μοναδική ευκαιρία των Γάλλων. Έδωσε σύνθημα για νίκη στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Αντερλεχτ, που θα δώσει την πρόκριση, τόνισε πως έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους και πως δεν έχει σημασία αν σκοράρει, εφόσον χάνει η ομάδα.

Αναλυτικά: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν κοιτάμε ούτε τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας, ούτε τα μπάτζετ και πάμε πάντα για τη νίκη. Κατεβαίνουμε να παίξουμε την μπάλα μας σε κάθε γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν σταθήκαμε καλά, όμως στο δεύτερο παλέψαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Χάσαμε στη μοναδική ευκαιρία τους στο δεύτερο μέρος. Τώρα, θέλουμε μόνο τη νίκη με την Αντερλεχτ και είμαστε ικανοί να την πάρουμε.

Είμαστε ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις μας και πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ότι θα καταφέρουμε να νικήσουμε.

Δε χαίρομαι αν σκοράρω και χάνει η ομάδα, δουλεύω στις προπονήσεις για αυτό, αφιερώνω το γκολ στη μητέρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: