Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Έτσι έστηναν τα παιχνίδια!! (video)

Συγκλονιστικό το βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα της “Daily Telegraph”. Είναι τραβηγμένο από κρυφή κάμερα και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο έστηναν τα παιχνίδια στη Βρετανία!

Έτσι έστηναν τα παιχνίδια! (video)
Συγκλονιστικό το βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα της “Daily Telegraph”. Είναι τραβηγμένο από κρυφή κάμερα και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο έστηναν τα παιχνίδια στη Βρετανία!
Το βίντεο είναι τραβηγμένο με κρυφή κάμερα, από τον δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας και τη συνάντηση που είχε με μέλος του κυκλώματος με έδρα στην Ασια.

Ο άνθρωπος αυτός αποκαλύπτει το «πώς» στήνονται τα παιχνίδια αλλά και τα ποσά τα οποία εισπράττονται για τις… υπηρεσίες αυτές!

Στο βίντεο ακούγεται η διαπραγμάτευση για το αποτέλεσμα, τον ακριβή αριθμό τερμάτων που θα σημειωθούν, τη διακύμανση του σκορ μέχρι και τις κίτρινες κάρτες που πάρουν οι παίκτες!

Χθες αργά το βράδυ οι βρετανικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη έξι ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται με την υπόθεση.

Ανάμεσά τους είναι και τρεις ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων όμως δεν έχουν γίνει γνωστά.

Οι έρευνες συνεχίζονται από τις Βρετανικές Αρχές για να βρεθούν και άλλα άτομα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση βάσει των πληροφοριών που έχει συλλέξει η βρετανική εφημερίδα.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρεται να έχει συλληφθεί ο Ντελρόι Φέισι, πρώην ποδοσφαιριστής της Μπόλτον και νυν -πλέον- ατζέντης.

Γίνεται αναφορά στον Γουίλσον Ραζ Περουμάλ, ο οποίος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος! Πρόκειται για ένα άτομο, με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη, το οποίο είχε συλληφθεί και παλιότερα από τις Αρχές κατηγορούμενο για συμμετοχή σε στήσιμο αγώνα.

inner

Τότε όμως ο Περουμάλ είχε αφεθεί ελεύθερος καθώς είχε συμφωνήσει με τις Αρχές να συνεργαστεί και να τις βοηθήσει στις έρευνες.

Όπως είναι λογικό οι αποκαλύψεις αυτές έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Στη Βρετανία -μάλιστα- ήδη χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στημένων αγώνων στη χώρα στις τελευταίες δεκαετίες!

Δείτε το βίντεο…




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: