Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Τα έκανε όλα η Ρεάλ!! (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε την Γαλατασαράι στο «Μπερναμπέου», 4-1, κλείδωσε την πρωτιά στον 2ο όμιλο και άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης στην Γιουβέντους, που με σόου του Βιδάλ νίκησε την Κοπεγχάγη, 3-1.

Τα έκανε όλα η Ρεάλ! (video)
Τη νίκη με την οποία εξασφάλισε την πρωτιά της στον 2ο όμιλο πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» απέναντι στη Γαλατασαράι με σκορ 4-1. Παράλληλα, το τρίποντο των «μερέχνες» ευνόησε τη Γιουβέντους που ξεπέρασε τους Τούρκους και έφτασε στη 2η θέση σε συνδυασμό με τη νίκη της απέναντι στην Κοπεγχάγη, 3-1, στο Τορίνο.

Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατασαράι 4-1

Μπορεί να μην έπαιζε ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως η Ρεάλ δεν έχασε ούτε λίγη από την αίγλη της. Οι παίκτες του Αντσελότι, αν και βρέθηκαν να αγωνίζονται με δέκα παίκτες από το 27ο λεπτό λόγω αποβολής –αυστηρής- του Σέρχιο Ράμος πήραν το προβάδισμα στο 37’, έπειτα από καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάρεθ Μπέιλ. Η απάντηση των Τούρκων άμεση, καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Ντιντιέ Ντρογκμπά σε ρόλο δημιουργού έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Ουμίτ Μπουλούτ, που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κασίγιας και να κάνει το 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν υπόθεση αποκλειστικά για τη Ρεάλ. Οι «βασίλισσα» με τον Ντι Μαρία να βρίσκεται σε τρελά κέφια πήρε το προβάδισμα με τον Αρμπελόα έπειτα από ασίστ του Αργεντινού στο . Οι δύο παίκτες άλλαξαν ρόλους στο 63’ με τον Ντι Μαρία να γράφει το 3-1 και να ρίχνει στο «καναβάτσο» τους Τούρκους. Σα να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του Μαντσίνι δέχτηκε και τέταρτο γκολ όταν ο Ίσκο με ατομική ενέργεια στο 81' έγραψε το τελικό 4-1.


Έσπασε το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ!

Δεν σταματάει να σκοράρει στα τελευταία τριάντα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης, με το γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ κόντρα στην Γαλατασαράι να σηματοδοτεί ένα νέο ρεκόρ.

Οι Μαδριλένοι σκόραραν για 30ο συνεχόμενο ματς στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έσπασαν το ρεκόρ που διατηρούσε μέχρι τώρα η Μπαρτσελόνα σε 29 ματς. 




Γιουβέντους – Κοπεγχάγη 3-1

Καταιγιστική ήταν η Γιουβέντους στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Κόντε ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και στρίμωξαν για τα καλά τους Νορβηγούς με το... καλησπέρα. Αποτέλεσμα της πίεσης των Ιταλών ήταν το πέναλτι του Γιάκομπσεν –έπειτα από χέρι σε σέντρα του Πογκμπά- με τον Αρτούρο Βιδάλ να ανοίγει το σκορ στο 29'. Παρά τις ευκαιρίες των γηπεδούχων το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η Κοπεγχάγη μπήκε καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο και αιφνιδίασε, ισοφαρίζοντας στο 59' με τον Μέλμπεργκ. Κάπου εκεί ήρθε και πάλι η ώρα του Αρτούρο Βιδάλ, ο Χιλιανός μέσος μετέτρεψε στο 60' σε γκολ και το δεύτερο πέναλτι της ομάδας του – το κέρδισε ο Γιορέντε- και τρία λεπτά αργότερα έκανε με εξαιρετική κεφαλιά το 3-1 για τους «μπιανκονέρι». Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες έριξαν στροφές με το 3-1 να διατηρείται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.





Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατασαράι 4-1
(37’ Μπέιλ, 52’ Αρμπελόα, 63’ Ντι Μαρία, 81’ Ίσκο – 38’ Μπουλούτ)

Γιουβέντους – Κοπεγχάγη 3-1
(29’, 60’, 63’ Βιδάλ – 56’ Μέλμπεργκ)

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Ρεάλ Μαδρίτης 13
2. Γιουβέντους 6
3. Γαλατασαράι 4
4. Κοπεγχάγη 4

Η επόμενη αγωνιστική:

Τρίτη 10/12
Γαλατασαράι – Γιουβέντους
Κοπεγχάγη – Ρεάλ Μαδρίτης
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: