Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Μοίρασε... ασπιρίνες με 5άρα η Γιουνάιτεντ!!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το επιβλητικό 5-0 στη Γερμανία – Τεσσάρα στη Σοσιεδάδ η Σαχτάρ, που πέρασε στη 2η θέση

Μοίρασε... ασπιρίνες με 5άρα η Γιουνάιτεντ
«Κόκκινοι διάβολοι» από τα παλιά σκόρπισαν τον τρόμο στην Μπάι Αρίνα με το 5-0 σε βάρος της Λεβερκούζεν και εξασφάλισαν την πρόκριση. Μόνο με ήττα χάνουν την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική.

Η Σακχτάρ επικράτησε 4-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ, πέρασε στην 2η θέση του Α’ ομίλου, αλλά θα παίξει την πρόκριση στο Όλντ Τράφορντ.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 0-5

O Τσάν ήταν ο πρώτος που επιχείρησε ν’ απειλήσει τα καρέ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά βρήκε τον Ντε Χέα σε ετοιμότητα. Στο 16ο λεπτό ο Γκιγκς έστρωσε ωραία στον Νάνι που σούταρε λίγο πάνω από την εστία. Τελικά στο 22ο μετά από ένα λάθος του Ράιναρτζ, ο Καγκάβα ξεδίπλωσε την αντεπίθεση, έδωσε στον Γκιγκς, αυτός πάσαρε αριστερά στον Ρούνεϊ κι εκείνος σέντραρε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι στον Βαλέντσια που έδωσε προβάδισμα στην Μάντσεστερ. Πριν καλά-καλά συνέλθει από το σοκ, η ομάδα της ασπιρίνης, βρέθηκε στο καναβάτσο, με τον Ρούνεϊ να εκτελεί φάουλ και τον Σπάχιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για διαμορφωθεί το 0-2. Οι «κόκκινοι διάβολοι» απείλησαν άλλες δύο φορές, με τον Καγκάβα στο 32ο και τον Βαλέντσια στο 44ο με τον Λένο να βρίσκεται αυτή τη φορά σε ετοιμότητα.

Η Γιουνάιτεντ δεν άφησε τους Γερμανούς να πάρουν ανάσα και μπήκε το ίδιο επιθετικά και στην επανάληψη, με τον Καγκάβα ν’ απειλεί με κεφαλιά και τον Λένο να διώχνει στο 49ο, ενώ ο Βαλέντσια είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 59ο αλλά σούταρε άστοχα. Στο 60ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την καλή στιγμή τους στο ματς με το κόρνερ του Κάστρο και τον Ράιναρτζ να σημαδεύει το δοκάρι. Έτσι στο 66ο λεπτό ήταν η σειρά του Έβανς να σκοράρει, αφού σε κόρνερ του Γκίγκς, ο Εβρά βρήκε τον Ρούνεϊ, αυτός νικήθηκε από τον Λένο, αλλά ο Έβανς ήταν εκεί για να διαμορφώσει το 0-3. Στο 77ο ο Ρούνεϊ μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια έδωσε την ασίστ κι αυτή τη φορά ο Σμόλινγκ χρίστηκε σκόρερ για να διαμορφώσει το 0-4. Στο 88ο λεπτό ο Γκίγκς σέρβιρε με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Γερμανών και ο Νάνι έκανε το 5-0 για τη Γιουνάιτεντ.


All Goals Leverkusen 0-5 Manchester Utd (27-11... από Sport-Today-2014

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ 4-0

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έδειξε να μπαίνει καλά στο παιχνίδι με κατοχή μπάλας. Η Σακχτάρ είχε την δική της καλή στιγμή με το σουτ του Τεξέιρα που εξουδετέρωσε με τα πόδια ο Μπράβο στο 12’ ενώ στο 19’ ο Βέλα σούταρε, αλλά βρήκε τον Βέλα σε ετοιμότητα. Σταδιακά και μετά το 25ο λεπτό, οι Ουκρανοί άρχισαν ν’ ανεβάζουν στροφές και στο 37ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Σρνα έδωσε με πάσα στον Ντάγκλας Κόστα που σέντραρε στον Αντριάνο Λουίζ κι αυτός με ένα τακουνάκι έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Τεξέιρα κατέφερε να κάνει δύο τα τέρματα της Σακχτάρ, αφού εκμεταλλεύθηκε λανθασμένη απομάκρυνση σε βολέ, του Ινίγκο Μαρτίνεθ. Στο 68ο λεπτό μετά από υπέροχη αντεπίθεση που έβγαλε ο Τεξέιρα, ο Ντάγκλας Κόστα με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ, έκανε το 3-0 για τους Ουκρανούς. Στο 87ο λεπτό ο Τάισον έβγαλε σέντρα και ο Ντάγκλας Κόστα με κεφάλιά σημείωσε το 4-0.


Shakhtar Donetsk vs Real Sociedad (4-0) all... από video4all

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της 5ης αγωνιστικής:

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-5

(22’ Βαλέντσια, 30’ αυτ. Σπάχιτς, 66’ Έβανς, 77’ Σμόλινγκ, 88’ Νάνι)

Σακχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 4-0

(37’ Αντριάνο Λουίζ, 48’ Άλεξ Τεξέιρα, 68’, 87’ Ντάγκλας Κόστα)

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γιουν. 11 11-3
2. Σακχτάρ Ντόνετσκ 8 7-5
3. Λεβερκούζεν 7 8-10
4. Σοσιεδάδ 1 1-9

Η τελευταία αγωνιστική:
Μάντσεστερ Γιουν. – Σακχτάρ Ντόνετσκ
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπάγερ Λεβερκούζεν Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: